(Internationaal) bedrijfsadvies

Weet u exact wat er speelt binnen uw markt, branche, bij uw klanten? Kent u de waarde van uw onderneming? Staat u wel eens uitgebreid stil bij de toekomst, bij eventuele bedrijfsoverdracht of uw oude dag? Of denkt u na over uitbreiding naar het buitenland? Wij dagen u uit om samen met ons te sparren over dergelijke vraagstukken om tot een solide bedrijfsadvies of plan van aanpak te komen.

Due dilligence

Voor het nemen van een investeringsbeslissing is een due dilligence-onderzoek onmisbaar. Hierbij worden de juistheid van cijfers, risco's en kansen van de (over te nemen) onderneming in kaart gebracht. Stolp+KAB ondersteunt u bij de financiële, fiscale en juridische aspecten.

Waardebepaling

Wanneer u eigenaar bent van een onderneming is de waarde ervan een belangrijke graadmeter voor uw pensioen, bij aan-, verkoop of overdracht van het bedrijf, echtscheiding of overlijden. Wij beschikken over de expertise om deze waarde op gedegen wijze te bepalen. 

Bekijk onze brochure 'Doing business in the Netherlands' voor meer informatie.

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht is in veel (familie)bedrijven een gevoelige zaak. Als directeur-eigenaar wilt u de continuïteit van de onderneming garanderen en conflicten zoveel mogelijk vermijden. Wij begrijpen dat het hierbij niet alleen om de cijfers draait en hebben ruime ervaring om samen te zorgen voor een vlekkeloze overdracht.

Meer informatie

Voor een bedrijfsadvies op maat, ook op internationaal vlak, staan de experts van Stolp+KAB voor u klaar. Neem voor een kennismaking contact met ons op via info@stolpkab.nl of bel +31 71 3315200 (Roelofarendsveen), +31 70 3209355 (Voorburg). Lees meer over internationaal ondernemen

Producten & Diensten