Over Stolp+KAB

Zowel controleplichtige (internationale) ondernemingen als familiebedrijven in het mkb, zzp’ers en particulieren kunnen bij Stolp+KAB rekenen op zo’n 150 jaar ervaring en vakmanschap. De dienstverlening is veelzijdig, net als de branches waarin we actief zijn. Of het nu gaat om administratie, belastingen, personeel, salarissen, juridische vraagstukken, bedrijfsoverdracht, pensioen of financiële planning: onze gedreven experts voorzien u in het juiste advies.

''Bij Stolp+KAB kijken we verder dan de cijfers. Alleen dán voegen we waarde toe.''

Waar blinken we in uit

We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek. Om de jaarrekening met u door te nemen, maar vooral om te horen wat er bij u en binnen uw onderneming speelt. Samen zorgen we dat alle financiële, fiscale en juridische zaken op orde zijn. Bij Stolp+KAB blinken we uit in samenwerking, creativiteit, durf en doorzettingsvermogen. We gaan dan ook op innovatieve wijze om met digitalisering en ontwikkelingen in de beroepsgroep.

Meer informatie

We komen graag langs om te horen wat uw uitdagingen zijn. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op een van onze regiokantoren in de Randstad. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op via +31 71 3315200 (Roelofarendsveen) of +31 70 3209355 (Voorburg).

Producten & Diensten