Over Stolp+KAB

Per 1 januari 2016 is er iets moois ontstaan. Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs zijn samengesmolten tot Stolp+KAB adviseurs en accountants. Deze krachtenbundeling maakt onze organisatie en het dienstenaanbod nóg completer. U vindt ons in RoelofarendsveenVoorburg en op twee servicepunten in de Randstad.

Waar blinken we in uit

Wij nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek. Om de jaarrekening met u door te nemen en vooral om te horen wat er bij u en in uw onderneming speelt. Alleen dan voegen we waarde toe aan onze dienstverlening. Bij Stolp+KAB blinken we uit in creativiteit, durf, doorzettingsvermogen en samenwerking. We gaan dan ook op innovatieve wijze om met veranderingen in de beroepsgroep, strikte wetten, regels en de verregaande digitalisering.

''Bij Stolp+KAB stellen wij uw jaarrekening nauwkeurig samen. Daar mag u vanuit gaan. Maar daarbij doen we nét dat stapje extra.''

Onze drijfveren

Uiteraard worden we bij Stolp+KAB net als u gedreven door marktontwikkelingen. Productieprocessen moeten efficiënter en effectiever worden om als bedrijf de concurrentie het hoofd te bieden. Wij gebruiken hiervoor slimme ICT-oplossingen, waardoor we zo lean mogelijk werken. Echter, daarbij verliezen we de mens en de persoonlijke relatie niet uit het oog. Dat maakt ons werk immers leuk en van toegevoegde waarde.

150 jaar vakmanschap

Zowel controleplichtige (internationale) ondernemingen als familiebedrijven in het midden- en kleinbedrijf, zzp’ers en particulieren kunnen bij Stolp+KAB rekenen op zo’n 150 jaar ervaring en vakmanschap. Onze dienstverlening op het gebied van AdviseringAdministratieAudit en Accountancy is veelzijdig net als de branches waarin we actief zijn.

Meer informatie

We komen graag bij u langs om te horen tegen welke vraagstukken u aan loopt. Natuurlijk bent u ook bij ons van harte uitgenodigd. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met een van de regiokantoren in Roelofarendsveen +31 71 3315200 of Voorburg +31 70 3209355. Of stuur een e-mail naar info@stolpkab.nl