Navigation

Wie zijn wij

Bij Stolp+KAB draait het allemaal om jou en je bedrijf. Met meer dan een eeuw aan ervaring zijn we jouw go-to team, of je nu een grote multinational bent of een solo-ondernemer. Administratie, belastingen, personeelszaken, juridische kwesties, bedrijfsoverdrachten, pensioenen of financiële planning - you name it, we've got you covered.

En onze medewerkers? Die zijn de kers op de taart. Met passie, expertise en een flinke dosis energie staan ze klaar om jou te ondersteunen op jouw weg naar succes. Bij Stolp+KAB krijg je niet alleen professioneel advies, maar ook een team dat echt om jou geeft.

Maak kennis met ons team

Collega's in meeting

Wat onze klanten vinden

Onze klantenkring is ontzettend divers. Van meubelmakers en oogadviseurs tot logistieke bedrijven, iedereen vindt bij ons wat ze nodig hebben. We zouden je kunnen vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen, maar uiteindelijk spreken daden luider dan woorden. Daarom laten we liever onze klanten aan het woord! In deze verhalen delen zij hoe wij hen helpen en waarom wij voor hen de ideale samenwerkingspartner zijn. Hun ervaringen laten zien dat wij voor elke uitdaging een oplossing hebben!

Lees meer

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
design S+K=3

Onze missie
Waar wij voor staan

Bij Stolp+KAB draait alles om betrouwbaarheid, expertise en menselijkheid. Als accountantskantoor staan we stevig in onze schoenen als het gaat om afspraken en regels, met kwaliteit en professionaliteit als onze basis. Maar bij ons draait het niet alleen om cijfers: we zetten de klant voorop. We geloven in persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze klanten.

We zijn niet zomaar adviseurs: we zijn je partners in business. Klaar om je echt verder te helpen. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. Samen, als één team, gaan we voor de beste resultaten en bouwen we aan duurzame relaties.

Sponsoring ADO Den Haag

Sponsoring
Onze bijdrage 

Wij zien grote waarde in het sponsoren van evenementen en activiteiten die dichtbij onze waarden staan. Daarnaast is sponsoring een van de bouwstenen voor goede, langdurige relaties met onze klanten, relaties en medewerkers. We sponsoren veel sportactiviteiten maar we zijn ook actief in het sponsoren van culturele activiteiten.

  • Stolp+KAB open tennistoernooi
  • ADO Den Haag
  • Leidse Schouwburg
  • Pieterskerk

MVO

Voor ons betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen dat we actief betrokken zijn bij de samenleving. Dit doen we door zorgvuldig om te gaan met het milieu en bij te dragen aan duurzame ontwikkeling waar we kunnen. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

Neem contact op

Collega Marianne en klant aan balie

Convenant Horizontaal Toezicht

Wil je jouw belastingaangifte soepeler en sneller laten verlopen? Easy peasy! De Belastingdienst heeft alle vertrouwen in Stolp+KAB's topkwaliteit. Daarom heeft De Belastingdienst met ons het Convenant Horizontaal Toezicht gesloten.

Wat houdt dat in? Nou, simpelweg dat we vóór het indienen eventuele issues met de Belastingdienst bespreken. Dit betekent dat jouw aangifte sneller wordt verwerkt. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd voor de Belastingdienst, maar ook voor jou. Win-win, toch?

Check de flyer van de Belastingdienst voor meer info!

Foto

Stolp en KAB: Meer dan 150 jaar ervaring!

Henk Brand startte Accountantskantoor Brand in 1946 in Gouda. In de jaren 80 breidde het kantoor uit tot een keten van zeven vestigingen met circa 60 medewerkers, bekend als "Kantorenassociatie van accountants en belastingconsulenten". In 2012 werd de naam verkort naar KAB en splitsten de kantoren zich in vier zelfstandige vestigingen, waaronder KAB West in Voorburg-Leidschendam.

Stolp is opgericht in 1938 door de heer Stolp in Leiden, later verhuisd naar Zoeterwoude. In 2016 fuseerde KAB West met Stolp en vestigden zich in Voorburg. Deze fusie versterkte de continuïteit en bundelde expertise onder één dak. In 1983 is de vestiging Roelofarendsveen geopend en deze groeide uit tot een team van circa 35 medewerkers.

Klachtenregeling

Bij Stolp+KAB hechten we veel waarde aan tevreden relaties en streven we altijd naar topkwaliteit in onze dienstverlening. Natuurlijk begrijpen we dat waar mensen werken, er soms hobbels ontstaan. Dus, als er iets niet helemaal lekker loopt met een van onze medewerkers, onze service of iets anders, laat het ons alsjeblieft weten! We zijn er om naar je te luisteren en samen een oplossing te vinden die past.

Vaak is een goed gesprek de beste manier om problemen uit de wereld te helpen. Dus, neem als eerste stap contact op met je vaste contactpersoon bij Stolp+KAB. Je kunt ook terecht bij de verantwoordelijke vennoot of vestigingsdirecteur.

Als een gesprek niet genoeg is of als je liever je klacht op papier zet, geen zorgen! Stuur je brief naar het Dagelijks Bestuur van Stolp+KAB, Charlotte van Pallandtlaan 24, 2272 TR Voorburg. We beloven dat we je klacht zo snel mogelijk oppakken.

Klokkenluidersregeling

Bij Stolp+KAB staan service en kwaliteit bovenaan. We streven ernaar om jou als klant steeds weer te verrassen met nét dat beetje extra service die je niet had verwacht. Of het nu gaat om een salarisadministratie, een financiële planning of een deskundig advies. Wij gaan altijd voor de hoogste klanttevredenheid. Mocht er toch iets onduidelijk zijn, dan zorgen we ervoor dat alle afspraken glashelder zijn en je precies weet waar je aan toe bent.

Wanneer er veranderingen zijn in de wetgeving of als we nieuwe producten en diensten introduceren, passen we onze voorwaarden aan waar nodig. Zo blijven we altijd up-to-date en kunnen we jou de beste service blijven bieden. Lees hier de regeling.