Navigation

Internationaal succes met Stolp+KAB 

Heb je de ambitie om met je bedrijf de grens over te gaan? Of je nu een vestiging wilt openen in het buitenland of internationale samenwerkingsverbanden aangaat, internationaal ondernemen brengt uitdagingen met zich mee. Bij Stolp+KAB begrijpen we deze uitdagingen en hebben we de kennis en expertise in huis om je bij elke stap te ondersteunen. 

Bij Stolp+KAB geloven we in een persoonlijke aanpak. We nemen graag de tijd om jouw bedrijf en internationale doelen te begrijpen, zodat we advies op maar kunnen geven dat echt verschil maakt. Ons doel is om jou succesvol te maken op de wereldmarkt met de beste begeleiding en ondersteuning. 

Meer weten? Neem contact op!

Collega Carolien aan het presenteren

Ondersteuning bij internationale uitdagingen 

Internationaal zakendoen brengt verschillende uitdagingen met zich mee, zoals regelgeving, cultuurverschillen en logistieke kwesties. Wij staan voor je klaar om deze uitdagingen aan te pakken, zodat je met vertrouwen je internationale doelen kunt bereiken. Ons team van specialisten levert praktische en strategische adviezen, volledig afgestemd op jouw specifieke situatie. 

Lees meer

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Collega's aan het kletsen

Russell Bedford International

Stolp+KAB is aangesloten bij Russell Bedford International, een groot internationaal netwerk van ervaren professionals. Dit netwerk, met meer dan 290 leden in ongeveer 100 landen, stelt ons in staat om jou de beste adviezen en oplossingen te bieden, waar je ook zaken wilt doen. Of het nu gaat om juridische kwesties, belastingvraagstukken of financiële planning, wij hebben de kennis en contacten om je internationaal te laten slagen. 

Lees meer

Collega Lorenzo

Werken bij S+K volgens Lorenzo:

"Voor mij is een klant meer dan een dossier met cijfers."

Veel van onze klanten komen het volgende jaar weer bij ons terug. En zo bouw je je eigen bestand op. Wij werken in teams bij onze klanten, en het is fijn om te merken dat het gewaardeerd wordt dat dat steeds dezelfde gezichten zijn. Zelf vind ik dat ook prettig, het persoonlijke aspect van het werken bij Stolp+KAB is belangrijk voor mij.

Lees meer