Navigation

Stolp+KAB en Russell Bedford International

Stolp+KAB is aangesloten bij Russell Bedford International (RBI), een wereldwijd netwerk van topaccountants en adviseurs. Het is een belangrijke internationale organisatie met meer dan 290 leden in ongeveer 100 landen. Dit netwerk is benoemd tot een van de beste accountancy netwerken ter wereld.

Dankzij onze aansluiting bij Russell Bedford International hebben wij toegang tot waardevolle kennis en expertise wereldwijd. Dit netwerk stelt ons in staat om jou de beste oplossingen te bieden, waar je ook zaken doet. Of het nu gaat om complexe belastingvraagstukken, internationale audits of strategisch bedrijfsadvies, wij hebben de middelen en connecties om je te helpen slagen op de wereldmarkt. 

Door: Michaël
Lonen | Partner

Collega Roy aan het presenteren

Voordelen voor jouw bedrijf

Onze samenwerking met RBI betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de accountancy en advieswereld. Hierdoor kunnen we jou de beste dienstverlening bieden die jouw bedrijf helpt groeien, zowel lokaal als internationaal. Dankzij de aansluiting bij Russell Bedford International kunnen we jou ondersteunen met de beste kennis en praktische oplossing, afgestemd op jouw behoeften.

Russell International Bedford staat bekend om zijn hoge kwaliteitsstandaarden. Als onderdeel van dit netwerk houden we ons aan strikte professionele en ethische normen, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de integriteit en betrouwbaarheid van onze diensten. We werken nauw samen met andere leden van het netwerk om altijd de best mogelijke ondersteuning te bieden, waar je ook bent

Collega Tjeerd

Jouw succes op de wereldmarkt

Bij Stolp+KAB geloven we in een persoonlijke aanpak. Dankzij onze aansluiting bij RBI kunnen we je niet alleen lokaal, maar ook internationaal ondersteunen met advies en diensten die écht verschil maken. Ons doel is om jou te helpen succesvol te zijn op de wereldmarkt met het beste advies en ondersteuning. 
Heb je vragen over de voordelen van onze aansluiting bij Russell Bedford International of wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Samen maken we jouw internationale ambities werkelijkheid.

Maak een afspraak

Pensioenadvies

Bij Stolp+KAB zorgen we ervoor dat je zorgeloos van je pensioen kunt genieten door je financiële zaken uit handen te nemen. Onze experts optimaliseren je pensioeninkomsten, geven advies over je beleggingen en regelen de administratie, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is. Klinkt dat als iets wat je zoekt?

Lees meer

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Collega Annemiek

Werken bij S+K volgens Annemiek:

"Ik zie mijn toekomst rooskleurig in!"

Wat mij gelijk opviel bij mijn eerste sollicitatiegesprek was de openheid van de organisatie. Ik had mijn sollicitatiegesprek volop in busy season en van “mijn” afdeling was dan ook haast iedereen buiten de deur. Met de mensen die er wél waren klikte het direct. Het gevoel dat ik had was gelijk goed. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding en had meteen het idee dat dit weleens heel goed zou kunnen passen. Ik merkte direct dat er een soort familiecultuur heerst.

Lees meer