Navigation

Log in bij Mijn Stolp+KAB en Nmbrs

Bij Stolp+KAB zijn we helemaal bij de tijd als het gaat om digitalisering en vernieuwingen in ons vakgebied. Met onze slimme online platforms zorgen we ervoor dat het beheren en digitaliseren van jouw (financiële) administratie een fluitje van een cent wordt. Gewoon even inloggen door op het logo van Mijn Stolp+KAB of Nmbrs te drukken. Easy peasy!

Over mijn Stolp+KAB

Met Mijn Stolp+KAB regelen we de communicatie en samenwerking tussen jou, ons, en andere belangrijke partijen. Zoals je bank, de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel. Allemaal op een makkelijke én veilige manier. In onze portal kun je documenten uitwisselen en zelfs ter goedkeuring voorleggen. Heb je vragen over hoe je het maximale uit ons klantenportaal haalt? Bel dan met +31 71 3315200 (Roelofarendsveen) of check onze handige handleiding.

Over Nmbrs

Met Nmbrs, een handig online HR- en payroll softwarepakket, wordt jouw loonadministratie een makkie. Je regelt zelf het aan- en afmelden van werknemers, doet proforma loonberekeningen, en voert moeiteloos vaste en variabele wijzigingen door. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de hele loonadministratie aan ons over te laten. Heb je vragen over Nmbrs? Neem dan gewoon contact op met je vaste aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Meer weten?

Dankzij de digitalisering van administratieve taken hoef je nooit meer te worstelen met stapels papierwerk. Met software zoals NBMRS automatiseren we het invoerproces, waardoor jouw administratie soepeler verloopt dan ooit tevoren. Wij helpen je als je alles uit handen wil geven. Maar ook als je zelf nog controle wil houden over jouw administratie staan we voor je klaar. 

Maak direct een afspraak via de buttons of kom gezellig langs op ons kantoor. We denken graag met je mee!

Door: Eva
Lonen

Werken bij S+K volgens Tjeerd

Werken bij S+K volgens Tjeerd:

“Een combinatie van hard werken en gezelligheid”

Ik ben bij Stolp+KAB terechtgekomen omdat een vriend van mij de tip gaf om hier te solliciteren. En dat bleek inderdaad een hele goede keuze te zijn. Een kleiner kantoor met bijbehorend informeel karakter past bij mij. Mijn collega’s zijn sociaal en ik heb het gevoel dat ik altijd en bij iedereen kan aankloppen. Het is de combinatie van hard werken en gezelligheid die ervoor zorgt dat er een bijzonder fijne sfeer hangt.

Lees meer

Werken bij S+K volgens Lorenzo

Werken bij S+K volgens Lorenzo:

"Voor mij is een klant meer dan een dossier met cijfers."

Veel van onze klanten komen het volgende jaar weer bij ons terug. En zo bouw je je eigen bestand op. Wij werken in teams bij onze klanten, en het is fijn om te merken dat het gewaardeerd wordt dat dat steeds dezelfde gezichten zijn. Zelf vind ik dat ook prettig, het persoonlijke aspect van het werken bij Stolp+KAB is belangrijk voor mij.

Lees meer

 

slide 1

Werken bij S+K volgens Annemiek:

"Ik zie mijn toekomst rooskleurig in!"

Wat mij gelijk opviel bij mijn eerste sollicitatiegesprek was de openheid van de organisatie. Ik had mijn sollicitatiegesprek volop in busy season en van “mijn” afdeling was dan ook haast iedereen buiten de deur. Met de mensen die er wél waren klikte het direct. Het gevoel dat ik had was gelijk goed. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding en had meteen het idee dat dit weleens heel goed zou kunnen passen. Ik merkte direct dat er een soort familiecultuur heerst.

Lees meer