Navigation

Advies +

Heb je een vraagstuk en wil je graag advies om de beste beslissing te nemen? Wij denken graag met je mee! Of het nu gaat om bedrijfseconomische, juridische of fiscale kwesties. Wij geven je de tools om tot het beste resultaat te komen. Elk vraagstuk is anders, en daarom is ons advies altijd uniek. Of je nu een jonge ondernemer bent of een pensionado die zijn bedrijf wil overdragen, niets is te gek voor ons!

Twijfel niet om contact op te nemen. Samen komen we tot de optimale oplossing. Aarzel niet en maak direct een afspraak via de buttons. Of loop even binnen voor een kop koffie. We staan klaar om je verder te helpen!

 

Door: Michiel
Samenstel | Partner

Hulp bij jouw administratie

Jouw administratie uit handen geven? Tuurlijk! Laat ons jouw administratie verwerken zodat jij kan focussen op de dingen waar jij goed in bent. Ons team van experts staat voor je klaar met persoonlijk advies en maatwerkoplossingen!

Lees meer


Werken bij S+K?

Ben jij, net als wij, ook dol op cijfertjes én mensen helpen? Kom dan werken bij Stolp+KAB! Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Klik dan snel op de button hieronder.

Bekijk onze vacatures

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Collega's in overleg

Werken bij Stolp+KAB

Vind jij werken in een gezellig én hecht team belangrijk? Duik jij graag in de cijfertjes zodat je het allerbeste advies kan geven? En haal jij voldoening uit het helpen van mensen? Dan pas jij perfect in het team van Stolp+KAB! Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw nieuwe uitdaging ertussen.

Maak kennis met ons team