Navigation

Bedrijfsoverdracht

Samen naar de volgende fase

We begrijpen dat de toekomst van je bedrijf een emotionele achtbaan kan zijn. Maar geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Of je nu op zoek bent naar een opvolger, jezelf richting een rustiger leven stuurt, of gewoon een goede deal wilt sluiten. Wij bieden ondersteuning van begin tot eind.

We nemen alles onder de loep, bekijken de voor- en nadelen en geven je een advies op maat. Jouw behoeften zijn onze prioriteit.

Dus laten we samen eens om de tafel gaan zitten. Een kop koffie erbij en we kunnen aan de slag om jouw bedrijf naar de volgende fase te brengen. Neem contact met ons op via de buttons of maak meteen een afspraak. We kijken ernaar uit om je te helpen!

 

Door: Michiel
Samenstel | Partner

Collega's in meeting

Begeleiding van
A tot Z

Het overdragen van een bedrijf is een complex en vaak emotioneel proces. Naast de zakelijke en juridische aspecten, komen er natuurlijk ook persoonlijke overwegingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan personeel, betrokken familie, en niet te vergeten, jij zelf! Je wilt natuurlijk dat dit proces soepel verloopt, de continuïteit van het bedrijf garanderen en tegelijkertijd conflicten vermijden. Oftewel, hoe pak je dit allemaal het beste aan?

Bij Stolp+KAB begrijpen we dat een bedrijfsoverdracht veel meer is dan alleen een handtekening op papier. Daarom bieden we bedrijfsoverdracht advies aan. Onze specialisten zijn er om je door elke stap van het proces te begeleiden, van de eerste plannen tot de uiteindelijke overdracht. 

Collega's aan het kletsen

Samen maken we een soepele overdracht mogelijk

Weet je even niet waar je moet beginnen, hoe je de financiële kant aan moet pakken of welke hoe het juridisch in elkaar zit? Geen zorgen! Onze adviseurs beschikken over uitgebreide ervaring en kennis van alle aspecten van bedrijfsoverdracht en opvolging. We helpen je met het bepalen van de waarde van je bedrijf, het vinden van de juiste opvolger en het optimaliseren van de fiscale en juridische structuren, zodat er vele lasten van jouw schouders af kunnen vallen!

Daarnaast is geen situatie hetzelfde. Dit betekent dus bedrijfsoverdracht advies op maat. Of je nu een familiebedrijf overdraagt aan de volgende generatie of je bedrijf verkoopt aan externe partijen, samen zorgen we bij Stolp+KAB ervoor dat alles soepel verloopt! Maak vandaag nog een afspraak. We kunnen niet wachten om je met open armen te ontvangen!

Maak een afspraak

Pensioenadvies

Bij Stolp+KAB zorgen we ervoor dat je zorgeloos van je pensioen kunt genieten door je financiële zaken uit handen te nemen. Onze experts optimaliseren je pensioeninkomsten, geven advies over je beleggingen en regelen de administratie, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is. Klinkt dat als iets wat je zoekt?

Lees meer

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur