Werken bij Stolp+KAB

Zodra je bij een van onze vestigingen binnenkomt merk je het meteen: de sfeer is open, de medewerkers toegankelijk. Wij maken graag tijd voor onze opdrachtgevers en collega’s. De vennoten staan letterlijk tussen de mensen en noemen zich liever meewerkend ondernemers. Bij Stolp+KAB werken we hard en vinden we tijd voor ontspanning ook erg belangrijk. 

Bekijk onze vacatures op:
werken bij Stolp+KAB

Stage lopen in de accountancy

Volg jij een mbo- of hbo-opleiding en ben je op zoek naar een stageplek in de accountancy? Kom stage lopen bij Stolp+KAB. Wij zijn een erkend leerbedrijf en maken graag kennis met je. Neem voor meer informatie contact op met Saskia van der Meer via s.vandermeer@stolpkab.nl.

Wie wij zoeken…

Wil je je ontwikkelen in een leuke, informele advies- en accountantsorganisatie die bol staat van kennis? Doe je ook nét dat stapje extra voor onze klanten? En zijn waarden als creativiteit, durf, doorzettingsvermogen en samenwerking op jou van toepassing? Solliciteer nu op een functie bij een van de afdelingen en ervaar het Stolp+KAB-gevoel zelf! 

Vacatures en open sollicaties

Zoek je als jong talent een uitdagende baan met marktconforme arbeidsvoorwaarden? Bekijk de vacatures op werkenbij.stolpkab.nl en stuur jouw uitgebreide motivatiebrief en CV naar Saskia van der Meer via s.vandermeer@stolpkab.nl. Ook jouw open sollicitatie is van harte welkom.


Producten & Diensten