Horizon 2020

Stolp+KAB is sinds 2005 actief binnen het subsidieprogramma FP6/FP7. Horizon 2020 is de opvolger van het zesde en zevende kaderprogramma van de Europese Unie. Met dit project willen de Europese Commissie en de Nederlandse overheid wetenschap en innovatie in het bedrijfsleven en de academische wereld stimuleren. Iedere organisatie of individuele onderzoeker die actief is in (onderzoek naar) technologische ontwikkeling en innovatie op internationaal gebied kan deelnemen aan het programma.

Subsidies

De subsidies kunnen worden gebruikt voor de financiering van een innovatief project, het aantrekken of behouden van onderzoekers, het versterken van hun internationale netwerk en het opdoen van nieuwe kennis en expertise. In totaal is een budget van € 80 miljard beschikbaar gesteld voor de periode 2014 tot en met 2020.

Financial Statements

Stolp+KAB is gespecialiseerd in het opstellen van Financial Statements en bekend met de diverse financiële uitgangspunten. Ook het afgeven van een Certificate on the Financial Statements (CFS) behoort tot één van de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over het Europese subsidieprogramma Horizon 2020? Of wilt u met één van onze experts van gedachten wisselen over het programma? Wij helpen u graag op weg. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via horizon2020@stolpkab.nl of bel +31 70 3209355 (Voorburg). Bekijk de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor meer informatie over het subsidieprogramma.

Producten & Diensten