Inlog Salaris en Mijn Stolp+KAB

Per 1 januari 2016 is er iets moois ontstaan. Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs zijn samengesmolten tot Stolp+KAB adviseurs en accountants. Deze krachtenbundeling maakt onze organisatie en het dienstenaanbod nóg completer. We hebben hard gewerkt aan de realisatie van een gezamenlijk cliëntenportal. U logt in bij Stolp+KAB Salaris of Mijn Stolp+KAB door te klikken op het logo van uw keuze:

Hoe het werkt?

Met Stolp+KAB Salaris en Mijn Stolp+KAB faciliteren wij op eenvoudige en veilige wijze communicatie en samenwerking tussen u, ons en uitvragende partijen als uw bank, de Belastingdienst of Kamer van Koophandel. In beide portals is het mogelijk om documenten uit te wisselen of ter accordering aan te bieden.

Meer informatie

Ook bij Stolp+KAB gaan we graag mee met de huidige ontwikkelingen rondom digitalisering om zodoende papierloos, veilig en efficiënt te werken. Heeft u vragen over ons cliëntenportal? Voor Mijn Stolp+KAB belt u +31 70 3209355 (Voorburg) of verwijzen wij u naar de pagina Veelgestelde Vragen