Inlog Salaris en Mijn Stolp+KAB

Bij Stolp+KAB gaan we op innovatieve wijze om met digitalisering en ontwikkelingen in de beroepsgroep. Met behulp van onze online portals maken we de verwerking en digitalisering van uw (financiële) administratie nét iets gemakkelijker. U logt in bij Mijn Stolp+KAB of Nmbrs door te klikken op het logo van uw keuze:

Over Mijn Stolp+KAB

Met Mijn Stolp+KAB faciliteren wij op eenvoudige en veilige wijze communicatie en samenwerking tussen u, ons en uitvragende partijen als uw bank, de Belastingdienst of Kamer van Koophandel. In het portal is het mogelijk om documenten uit te wisselen of ter accordering aan te bieden. Heeft u vragen over ons cliëntenportal? Voor Mijn Stolp+KAB belt u +31 71 3315200 (Roelofarendsveen) of raadpleeg de brochure.

Over Nmbrs

Dankzij Nmbrs, een inzichtelijk online HR- en payroll softwarepakket, is uw loonadministratie een stuk eenvoudiger. U meldt werknemers zelf af of aan, maakt proforma loonberekeningen en voert vaste en variabele mutaties door. U kunt de loonadministratie uiteraard ook volledig aan ons uitbesteden. Bij vragen over Nmbrs kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon binnen onze organisatie.

Producten & Diensten