Kredietadvies

Het verkrijgen van een passende financiering is vaak een complex proces, waardoor u als ondernemer wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Stolp+KAB ondersteunt en adviseert u graag bij de herziening van een bestaande of de aanvraag van een nieuwe financiering, zodat uw kredietaanvraag een grote kans van slagen heeft.

Samenwerking

Wij streven voortdurend naar het verbeteren en verbreden van onze dienstverlening, daarom zijn wij een partnership aangegaan met Van der Voort Bedrijfsadvies. Eigenaar Frank van der Voort heeft ruim dertig jaar ervaring in (account)management en directiefuncties bij grote banken als Rabobank en ABN Amro. Hij stelt zijn bancaire kennis en kunde, onafhankelijk van financiers, nu rechtstreeks aan u als MKB-ondernemer ter beschikking.

Advies over uw kredietaanvraag

Door deze exclusieve samenwerking hebben we toegang tot de kennis en denkwijze van financiers over de beoordeling van een kredietaanvraag of herzieningsverzoek. Onze adviseurs kunnen met uw vragen over de aanvraag van een krediet direct bij Frank terecht. Zo zijn wij in staat u gezamenlijk te voorzien van een solide kredietadvies.

Meer informatie

Onze rol in het voortraject, bijvoorbeeld bij het opstellen van een liquiditeitsbegroting, blijft gelijk. Met de samenwerking met Van der Voort Bedrijfsadvies voegen we echter iets extra’s toe aan onze dienstverlening. Wilt u een passend antwoord op uw financieringsvraagstuk? Maak een afspraak met een van onze specialisten via info@stolpkab.nl.

Producten & Diensten