Begroting en prognose

Met een begroting of prognose beschikt u over essentiële informatie voor het goed managen van uw onderneming. De begroting is een belangrijk instrument bij beleidsvorming en de jaarrekening geeft handvatten voor een meerjarige prognose.

Begroting maken

Heeft u behoefte aan een kostenraming voor een project of boekjaar? Een van onze financiële specialisten maakt deze graag voor u in orde of beoordeelt of uw budgettering correct en haalbaar is. Aan het einde van het boekjaar kijken we aan de hand van de jaarrekening of uw raming strookt met de realiteit. Waar zitten de hiaten? Hoe sturen we (administratieve) bedrijfsprocessen tijdig bij? 

Prognose opstellen

Helaas, wij kunnen niet in de toekomst kijken. Maar op basis van de jaarrekening is het wél mogelijk om een gedegen verwachting te maken over de financiële ontwikkeling van uw onderneming. Wilt u weten hoe u ervoor staat ten opzichte van branchegenoten? Uw Stolp+KAB adviseur stelt met plezier een benchmark voor u samen.

Meer informatie

Voor het opstellen van een solide budget of meerjarige voorspelling is Stolp+KAB de juiste partij. Ons team van experts staat voor u klaar. Voor een vrijblijvende afspraak op een van onze locaties belt u naar +31 71 3315200 (Roelofarendsveen) of +31 70 3209355 (Voorburg). Een e-mail sturen kan ook via info@stolpkab.nl.

Producten & Diensten