Afdeling Controle

Stolp+KAB audit is de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants. We zijn u hier van dienst bij het toevoegen van een stukje zekerheid aan financiële overzichten, met name door de uitvoering van (wettelijke) controleopdrachten. In de praktijk staan we graag dichtbij u als ondernemer en garant voor hoge kwaliteit. We beschikken uiteraard over een AFM-vergunning en zijn lid van internationaal accountancynetwerk Russell Bedford International.

“Als MKB-onderneming of non-profitinstelling mag u rekenen op zo’n 150 jaar ervaring en vakmanschap. Onze specialisten ondersteunen maar adviseren u vooral graag, zodat ú de controle houdt over uw financiële bedrijfsvoering.”

Een wettelijke of vrijwillige controle van de jaarrekening brengt soms uitdagingen met zich mee en u heeft waarschijnlijk niet altijd gelegenheid om hierbij stil te staan. Toch kan dit u en uw bedrijf vele voordelen opleveren. Laten we elkaar in Voorburg ontmoeten om uw auditvraagstuk te bespreken. U kunt ons bereiken via +31 70 3209355.

Claudia Xavier
Jill de Leeuw
Lex Straten

Producten & Diensten