Roy ter Heijden

Partner

"Stolp+KAB is een informele organisatie waar de deur bij iedereen openstaat. We zijn ook een groeiend kantoor en dat vraagt om continue professionalisering."

Ik ben trots op…

De persoonlijke stap die ik op 1 januari 2011 maakte van medewerker naar vennoot. En dat we als organisatie na jaren hard werken de AFM-vergunning voor onze controlepraktijk Audit To Be begin 2015 binnenkregen. Dat voelde als relatief kleine speler als een grote overwinning. Tot slot: op de bordsponsoring en de invulling van het Haags Kwartiertje bij ADO Den Haag ben ik stiekem ook best trots!

Mijn expertise

Bij de grotere controleklanten in het MKB is er vaak veel kennis en een eigen financiële afdeling aanwezig. In mijn rol is het de kunst om juist voor deze klanten van toegevoegde waarde te zijn. Vaak vlieg ik dan collega's in op HR-, fiscaal of juridisch vlak. Zodat we alles in staat stellen om deze klant te ondersteunen bij zijn of haar adviesvraagstuk. 

Luisterend oor

Voor collega's ben ik graag een luisterend oor op zakelijk of vaktechnisch vlak. Maar ook voor zaken op privégebied; we zijn immers allemaal mensen. Daarbij ben ik altijd te porren voor een sportieve uitdaging, een leuk uitje of een klantevenement. Het is goed om ook in informele kring iets te ondernemen met de klant of met collega's. 

De leukste ervaring?

Elke twee jaar wonen we als team twee conferenties van ons partnernetwerk RBI bij. Hier leer je nieuwe mensen, collegakantoren en de eigen collega's in een internationale context (nog) beter kennen. Tijdens de European Tax Conference in het voorjaar van 2016, gaf ik samen met collega Marco van der Zwet een presentatie over Stolp+KAB. Het was een ontzettend mooie teamprestatie.

Meer informatie

Roy ter Heijden is naast eindverantwoordelijke voor de afdeling Controle en controlepraktijk Audit To Be mede-eigenaar van ons bedrijf. Wilt u een afspraak met hem maken op onze locatie in Voorburg? U kunt hem bereiken via +31 70 3209355 of info@stolpkab.nl.

Roy ter Heijden

Producten & Diensten