Kees van Leeuwen

Mede-eigenaar, eindverantwoordelijke controlepraktijk, adviseur groot MKB

"Stolp+KAB is een informele, pragmatische en laagdrempelige organisatie. Nu we wat groter zijn geworden, kunnen we nog sneller schakelen en breder adviseren."

Ik ben trots op…

Het meest trots ben ik op de fusie van Stolp+KAB, omdat dit een boeiend traject is geweest dat niet alleen de organisatie ten goede komt maar ook onze opdrachtgevers. De kennis is breed, de lijnen zijn kort en de kosten beter beheersbaar. Het bedrijf is hiermee toekomstbestendiger geworden.

Mijn expertise

Ik heb altijd affiniteit gehad met controlewerkzaamheden, vandaar mijn betrokkenheid bij de controlepraktijk Audit To Be. Mijn kracht is dat ik goed ben in luisteren, het leggen van verbanden en het verbinden van mensen en/of afdelingen. Dat ervaren klanten als zeer prettig.

Successen vieren

Collega's mogen mij altijd aanschieten wanneer ze een lastig probleem hebben opgelost. Successen moet je immers vieren met elkaar!

De leukste ervaring?

De informelere bijeenkomsten met vennoten en medewerkers. We zijn zelfs met het hele team op de bruiloft van een collega geweest. Tot slot vond ik de verhuizing van de controleafdeling naar Voorburg een feestje, omdat dit meer kansen voor samenwerking heeft geboden. 

Meer informatie

Kees van Leeuwen is naast eindverantwoordelijke voor de controlepraktijk Audit To Be en adviseur groot MKB ook mede-eigenaar van ons bedrijf. Wilt u een afspraak met hem maken op onze locatie in Voorburg? U kunt hem bereiken via +31 70 3209355 of info@stolpkab.nl.

Kees van Leeuwen

Producten & Diensten