Joop

Salarisadministrateur

"Al sinds 1990 ben ik werkzaam voor Stolp+KAB. Via kantoor Gouda, Leidschendam en Voorburg ben ik in Roelofarendsveen terecht gekomen. Ik vind de werksfeer hier zeer positief en gemoedelijk."

Ik ben trots op…

Het contact met de klant optimaal en warm te houden is belangrijk. Daar groei ik nog elke dag in. Als dit je goed af gaat, geeft dat een positief gevoel.

Mijn expertise

Mijn sterke punt is flexibiliteit. Welke collega het ook is, iemand van de afdeling Samenstel, HRM of Lonen... iedereen kan een beroep op me doen. Ook ben ik een echte cijferman en het liefste de hele dag met getallen bezig.

Wees welkom

Voor een vraag over de berekening van vakantie-uren, zit je bij mij helemaal goed. Maar schroom ook niet om voor een praatje bij me aan te klopen. De deur staat altijd open. 

De leukste ervaring?

Hiervoor gaan we terug naar 2008. Ik werkte destijds op het kantoor in Voorburg en werd 50. Iedereen stond mij op de trap in één grote lange rij op te wachten. Eenmaal boven zat daar een Abraham op een kratje bier. Een onvergetelijke dag.

Meer informatie

Joop is als salarisadministrateur werkzaam op de afdeling Lonen in Roelofarendsveen. U kunt hem bereiken via het algemene telefoonnummer + 31 71 3315200.

Producten & Diensten

Onze mensen