Stolp+KAB bereidt u voor op een succesvolle bedrijfsoverdracht

10-08-2017

Stolp+KAB ondersteunt en adviseert u graag als het gaat om een kredietaanvraag, personeelsbeleid, uw pensioen of op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Maar wist u ook dat wij bedrijfsoverdrachten van A tot Z begeleiden? Denk daarbij aan een waardebepaling van uw onderneming, een goede (fiscale) structuur of financiële planning.

Alle aspecten komen aan bod

Wellicht bent u voornemens uw bedrijf te verkopen. Wij weten als geen ander hoeveel hierbij komt kijken, zowel zakelijk, financieel als emotioneel. We helpen u graag de bedrijfsoverdracht tot een succes te maken en realiseren ons dat het niet alleen om cijfers gaat. Ook bij minder voor de hand liggende zaken bieden we een helpende hand. Zoals personele begeleiding en het vinden van de juiste overnamekandidaten. Op onze pagina Bedrijfsoverdracht leest u waarbij we u nog meer van dienst kunnen zijn. 

Maak een afspraak

Bent u toe aan de volgende stap binnen uw onderneming? Maak een afspraak via info@stolpkab.nl, +31 71 3315200 (Roelofarendsveen) of +31 70 3209355 (Voorburg) voor een gratis consult. We kijken graag samen met u onder het genot van een kop koffie naar de mogelijkheden.