Edwin Kleefstra

Partner

''Stolp+KAB is een dynamische organisatie, er gebeurt altijd wel wat interessants. Daarnaast hebben collega's veel vrijheid.''

Ik ben trots op...

Ik ben trots op het feit dat ik onlangs samen met een collega van de afdeling Audit een leuke klant heb binnengehaald. Inmiddels is ook gebleken dat we veel kunnen betekenen voor deze opdrachtgever op het gebied van advisering. 

Mijn expertise

Als belastingadviseur ben ik uiteraard op de hoogte van belastingen. Ik heb bijzondere belangstelling voor oudedagsvoorzieningen van ondernemers en directeuren/grootaandeelhouders. Een lastig gebied waar heel veel veranderd is en ook de komende jaren nog veel zal veranderen.

Wat lekkers

Collega's mogen mij altijd storen voor een lekker ijsje of gebakje.

De leukste ervaring?

In 2012 hebben we besloten om de activiteiten voornamelijk te concentreren in Voorburg. Vanaf die periode heb ik daar veel gewerkt. Daarbij en daardoor is een hele fijne intensieve samenwerking ontstaan, vooral met de andere vennoten Michaël, Erwin en Roy.

Meer informatie

Edwin Kleefstra is naast belastingadviseur op de afdeling Fiscaal/aangifte een van de directeuren van ons bedrijf. Wilt u een afspraak met hem maken op onze locatie in Voorburg? U kunt hem bereiken via +31 70 3209355 of info@stolpkab.nl.

Edwin Kleefstra

Producten & Diensten