Wasserij Meerzicht

Voor verhuur, het wassen en strijken van hotel- en restaurantlinnen.

De uitdaging

In 1986 nam Remmert Wasserij Meerzicht, toen nog gevestigd in Oude Wetering, van zijn vader over. In eerste instantie zetten hij de werkzaamheden van zijn vader voort in Leiden, maar al snel verhuisde het bedrijf naar de huidige verblijfplaats in Katwijk. Remmert sloot een samenwerking met Marcel Vis en in 2012 kochten zij het nieuwe pand aan de Nijverheidsstraat. ''Voor de aankoop van het pand moest er een goed doordacht ondernemingsplan komen. Het was vanzelfsprekend dat Stolp+KAB ons hierbij zou ondersteunen. Zij verzorgden al jaren naar tevredenheid de administatieve werkzaamheden.'' Aldus Remmert.

Onze aanpak

Stolp+KAB ondersteunt Wasserij Meerzicht momenteel bij de loonadministratie, jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting. Maar ook voor allerhande advies klopt Remmert bij ons aan. Hij vertelt: ''Het ondernemingsplan was destijds een flinke opgave waarbij Michiel Polman ons goed heeft bijgestaan. Elk jaar neemt hij ruim de tijd om onze budgetten en doelen te evalueren. Daarbij stelt hij zich niet alleen op als accountant, maar denkt hij écht mee in het ondernemersbelang. Dat is erg prettig. Als we vragen hebben kunnen we ook altijd bellen en hebben we binnen no-time een bevredigend antwoord.''

Het resultaat

Remmert geeft aan dat de boekhouding dankzij de moderne techniek afgelopen jaren flink is geprofessionaliseerd. Ook is hij enthousiast over de ontwikkelingen binnen Stolp+KAB. ''Hoewel het bedrijf blijft groeien weten ze bij Stolp+KAB als geen ander hoe je ondernemers in begrijpelijke taal verder kunt helpen. Met Michiel kun je prima sparren. Daarnaast worden wij als klant regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en diensten via post en e-mail. Het stelt dan ook gerust dat ik, indien nodig, bij jullie terecht kan voor ondersteuning op andere gebieden, bijvoorbeeld voor juridische zaken.''

"Stolp+KAB heeft ons keurig geholpen met het ondernemingsplan. Maar ook voor andere zaken kunnen we op elk moment bij hen terecht."

~ Remmert van Dommelen

Wasserij Meerzicht is gespecialiseerd in het wassen, strijken en verhuren van hotel- en restaurantlinnen. Vanuit de vestigingsplaats Katwijk bedienen ze ruim 52 grote hotels en hotelketens in de regio Leiden, Amsterdam, Den Haag en de kuststreek. Met meer dan 100 jaar ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een geavanceerde wasserij die wekelijks zo'n 50.000 kilo wasgoed op een milieubewuste manier verwerkt. Bekijk voor meer informatie: www.wasserijmeerzicht.nl.

Producten & Diensten