Verdel ICT & Media

De totaalleverancier van ICT en media uit Roelofarendsveen.

De uitdaging

Toen Barry Verdel in 2000 voor zichzelf begon, leek het hem gezien zijn bedrijfseconomische achtergrond verstandig een onafhankelijk bureau in de arm te nemen met uitgebreide financiële en fiscale kennis. Als starter hebben we hem voorzien in passend en professioneel advies. Hij voelde zich als ondernemer direct begrepen en serieus genomen. Inmiddels heeft Verdel ICT & Media een eigen administrateur in dienst, maar verzorgen wij nog steeds een belangrijk deel van de advies- en accountancywerkzaamheden.

Onze aanpak

Stolp+KAB ondersteunt Verdel bij de loonadministratie, HR-zaken en jaarrekeningen voor de holding, werkmaatschappij en diverse deelnemingen. Ook anticiperen we tijdig op resultaten door met elkaar een begroting te maken. Barry vertelt: "In al mijn ondernemersenthousiasme wil ik wel eens risico's nemen die wellicht onverstandig zijn. Mijn Stolp+KAB-adviseur neemt me daartegen in bescherming. Hij kent mij, het bedrijf en speelt snel in op actuele veranderingen wanneer dat nodig is."

Het resultaat

Barry beschrijft onze aanpak als 'regionaal betrokken, professioneel, deskundig en toch met beide benen op de grond'. Hij is enorm geholpen met het robuuste financiële fundament dat we hebben gecreëerd in de afgelopen jaren. Wat de toekomst brengt hangt af van de bedrijfsontwikkelingen en zijn eigen ambities, maar het continueren van de samenwerking is wat hij graag wil. Wellicht is een intensivering van het advies zelfs denkbaar. "Jullie noemen jezelf niet voor niets adviseurs en accountants", aldus Barry.

"Twee keer per jaar gaan we in gesprek en krijg ik een financiële spiegel voorgezet. Dat helpt mij als ondernemer écht vooruit."

~ Barry Verdel

Verdel ICT & Media is in 2000 gestart als kantoorautomatiseerder in Roelofarendsveen. Inmiddels is het bedrijf met zo'n 36 medewerkers uitgegroeid tot een totaalleverancier van ICT- en mediaoplossingen voor het MKB. Omdat ICT en media naar elkaar toe groeien, ontzorgen zij ondernemers op beide vlakken. Het bedrijf is uniek in het feit dat het de gebruikersbeleving vóór de technische oplossing plaatst en de klant(vraag) daarmee centraal stelt. Meer informatie: www.verdel.nl

Producten & Diensten