Navigation
Verhalen

Wouter Verboon
Verboon Oogadviseur, Woerden
www.verboon.nl

"Stolp+KAB is een betrouwbare partner. Ik kijk altijd uit naar het jaargesprek waarin we samen kijken naar de toekomst."

Optimale oogzorg door specialisten in optiek, optometrie en contactlezen

Verboon Oogadviseur heeft alles in huis om te zorgen voor optimaal kijkplezier. Zij leggen de lat in kwaliteit hoog, maar houden de drempel laag. U kunt bij de winnaar van de AD-test 'Beste Opticien van Nederland' terecht voor brilmode van uiteenlopende merken, alle soorten contactlenzen, vloeistoffen en optometrie voor onderzoek naar uw ooggezondheid.

Meer informatie: www.verboon.nl

 

De uitdaging

De beste producten en diensten aanbieden voor de correctie van het gezichtsvermogen. Van bril tot contactlenzen en van refractieve chirurgie tot het verhelpen van staar. Bij Verboon Oogadviseur bent u als klant of patiënt op de juiste plek. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1965 gevestigd in het Utrechtse Woerden. In 1998 ging het over van vader op zoon.

Wouter Verboon: "Mijn vader zat voorheen bij een andere accountant in Gouda. Toen de zaak groter werd, kreeg hij behoefte aan een professioneler kantoor met meer ervaring. Ik heb het partnership voortgezet, want waarom zou je iets veranderen dat goed werkt?"

Onze aanpak

Wij ondersteunen Verboon Oogadviseur bij de boekhouding, loonadministratie, jaarrekening, aangifte Vennootschapsbelasting, geven advies over fiscaliteiten en juridische aspecten.

Wouter vertelt: "Waar we onze administratie eerst elders lieten doen, verzorgen jullie nu alles. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen en weet precies bij wie ik waarvoor moet aankloppen. Relatief nieuw is dat we deelnemen aan een anonieme benchmark van Stolp+KAB-klanten in de optieksector. Het is zeer interessant om te weten hoe je er financieel voor staat ten opzichte van branchegenoten en waarop je eventueel moet bijsturen.

Het resultaat

Vanaf 2002 is er een extra locatie in Woerden bij gekomen én sinds 2011 heeft Wouter twee compagnons. "Er komt veel kijken bij de huur van een pand en de verkoop van een deel van je bedrijf, onder andere waardebepaling en financieringen. Ook is de BV een VOF geworden. Bij dergelijke complexe zaken is het fijn als de accountant meekijkt. Jullie hebben dit goed opgepakt."

De komende jaren legt Verboon meer focus op oogzorg door de ouder wordende populatie. De detailhandel is tot slot een roerige markt waar online verkopen snel stijgen. De optiek is echter een vrij traditioneel vak. "Mooie uitdagingen, die ik samen met jullie aan wil gaan", aldus Wouter.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van onze financiële, fiscale en juridische dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

Terug naar verhalen Contact