Russell Bedford International

Stolp+KAB is officieel aangesloten bij het internationale samenwerkingsverband en netwerk Russell Bedford International (RBI). Dit is een wereldwijde gerenommeerde organisatie waar ruim 290 onafhankelijke accountantsorganisaties, audits, belastingadviseurs en consultancypraktijken in zo’n 100 landen lid van zijn. Russell Bedford International is benoemd tot een van de beste accountancynetwerken ter wereld.

Internationaal ondernemen

Ziet u kansen op de buitenlandse markt? Als u als ondernemer besluit een vestiging te openen in het buitenland of wanneer u internationale samenwerkingsverbanden aangaat, geeft dat veel stof tot denken. Dankzij de aansluiting bij Russell Bedford International heeft Stolp+KAB toegang tot een groot internationaal netwerk van professionele dienstverleners met veel praktische en commerciële ervaring. Met deze specifieke kennis zijn wij hoe dan ook in staat u te voorzien in een passend advies en uw (internationale) vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Wilt u van gedachten wisselen over ondernemen in het buitenland met een van onze experts? Of wilt u meer te weten komen over internationaal ondernemen? Wij helpen u graag op weg. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via info@stolpkab.nl of bel +31 71 3315200 (Roelofarendsveen), +31 70 3209355 (Voorburg).

Producten & Diensten