Sponsoring

Wellicht is de naam Stolp+KAB u al eens opgevallen bij diverse sportwedstrijden rondom onze locaties Roelofarendsveen, Voorburg, Gouda en Zoeterwoude. Wij ondersteunen en stimuleren op uiteenlopende manieren activiteiten en evenementen met als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Bovendien is sponsoring een van de bouwstenen voor goede, langdurige relaties met onze cliënten, relaties en medewerkers.

Sport

Sport is belangrijk voor een juiste balans in het leven. Het geeft energie en competitie draagt bij aan de ontwikkeling van mensen. Dat gebeurt ook binnen Stolp+KAB. Door sponsoring van sport zorgen we voor een maatschappij waarin mensen zich op een sportieve en plezierige wijze mensen manifesteren en ontwikkelen. Wij steunen bijvoorbeeld tennisvereniging Alkemade en sportclub ADO Den Haag.

Cultuur

Cultuur geeft een ruimere blik op de hedendaagse multiculturele samenleving. Die blik is ook binnen onze organisatie noodzakelijk voor een optimale benadering van relaties en medewerkers. Wij steunen verschillende culturele initiatieven. Zo is Stolp+KAB al jaren betrokken bij de Pieterskerk en de Leidse Schouwburg.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons: brede maatschappelijke betrokkenheid tonen. Wij staan immers zelf middenin de samenleving waarin we wonen en werken. Dit doen wij door betrokken te zijn bij anderen en zorgvuldig om te gaan met het milieu en waar mogelijk bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. 

Meer informatie

Vragen over ons beleid? Bekijk de pagina Sponsorbeleid. Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn, neem dan contact op via info@stolpkab.nl

Producten & Diensten