Naar een congres in Cyprus!

13-12-2023

Eind november vond het RBI junior partnercongres plaats in Cyprus. Onze collega's Kevin, Chris, Yvette en Annemiek vlogen die kant op! Annemiek vertelt jou meer over de trip. ​

Vrije tijd

Annemiek: "Vrijdagavond 25 november was het zover en vlogen we naar Cyprus. Zaterdag en zondag overdag waren we nog vrij en verkenden we Cyprus. We genoten zaterdag van de zon en bezochten het oude centrum en de boulevard. Op zondag hadden we helaas minder goed weer. We wilden bij een zout meer flamingo's spotten. Maar die waren helaas niet te zien door een plensbui.… Dan maar shoppen! Vooral Yvette en ik vonden dit een erg d goed plan.

Het congres

Zondagavond stond als eerste een diner gepland namens het RBI congres. We hadden een gezellige avond en leerden de andere bezoekers alvast kennen. Ook dit jaar weer een diverse en gezellige groep.

Maandagochtend begon het congres vroeg. Om 9 uur zaten we klaar voor een update vanuit het RBI netwerk. Daarna stelden lokale kantoren zich voor. Maandagmiddag en dinsdagochtend waren er verschillende lezingen, zoals:

the fascinating world of personality shapes
what goes wrong when you get too busy?
top tips for accountants who don't like networking
how to deal with office politics
professional ethics

We sloten af met een lekkere én gezellige netwerklunch!

Op naar huis

Woensdag reisden we weer terug naar Nederland. Het was niet alleen erg gezellig maar ook super leerzaam! Nu alle nieuwe kennis toepassen in de praktijk!

Producten & Diensten