Bezoek aan junior partnercongres in Valencia

01-12-2022

Eind november nam directielid Kevin Kuiper collega's Chris, Lex, Rick en Annemiek mee naar het junior partnercongres in Valencia. Dit congres werd georganiseerd voor het internationale netwerk van RBI, Russel Bedford International. Benieuwd hoe deze Stolp+KAB'ers het gehad hebben? Je leest het in deze blog. 

Annemiek: "We hebben onwijs leuke en leerzame dagen gehad! Netwerken, internationaal samenwerken en soft skills stonden centraal tijdens het congres."

RBI en personal marketing

De eerste dag begon met een presentatie van de CEO van RBI, Steven. Hij vertelde over RBI en het belang van internationale relaties voor ons vakgebied. Het RBI-kantoor van Valencia gaf een presentatie over hun diensten en betrokkenheid bij RBI. En het marketingteam van RBI nam ons mee in hun werkzaamheden en personal marketing. 

Presentatie RBI

De perfecte pitch

Ook kregen we tips voor de perfecte pitch. Want wat willen potentiële klanten weten en hoe kun je hen van deze informatie voorzien in een pakkende pitch. In groepjes werden hiervoor pitches voorbereid en gepresenteerd. We hebben met elkaar geluisterd én feedback gegeven. Erg leerzaam! 

Soft skills

Het beheersen van soft skills, zoals samenwerken, creativiteit en omgaan met conflicten, is ontzettend belangrijk. Misschien op sommige momenten nog wel belangrijker dan de hard skills. Ook hier kregen we tijdens het junior partnercongres van RBI een presentatie over. Leuk om ook deze aspecten tijdens zo'n congres mee te krijgen! 

Genoten van Valencia

Onze Stolp+KAB'ers vervroegden hun reis naar Valencia met twee dagen. Zo konden zij eerst nog even genieten van de stad, het eten en allerlei andere bezienswaardigheden. Na twee dagen ontspanning hebben ze hun trip Valencia afgesloten met twee leerzame dagen op het congres. 

Uiteten Rooftop

Producten & Diensten