Michiel Polman

Partner

"Stolp+KAB is dé sparringpartner voor de MKB-ondernemer. Wij voegen als kennis- en gesprekspartner waarde toe voor de ondernemer. Zowel op het zakelijke als het persoonlijke vlak."

Ik ben trots op...

Wanneer een project waar ik persoonlijk bij betrokken ben naar tevredenheid van de cliënt en mijzelf verloopt. Dit kan gaan om advisering bij een financieringsoplossing, een bedrijfsovername- of waardering. Ook ben ik trots op wat we hebben bereikt als accountantsorganisatie, de fusie en hoe we er als Stolp+KAB nu voor staan. We zijn klaar voor de toekomst en zien die met vertrouwen en enthousiasme tegemoet! 

Mijn expertise

Ik zie mezelf als een allround MKB-adviseur die graag in contact komt met ondernemers. Mijn kracht is dat ik oprechte aandacht heb voor de vraagstukken van de klant en waarde toevoeg door kennis te delen.

Kom binnen

Mijn deur staat altijd open, dus collega's kunnen mij overal voor benaderen.

De leukste ervaring?

De leukste herinnering is niet zomaar te noemen. Ik maak dagelijks dingen mee waar ik enorm van kan genieten. Wat ik wél wil uitlichten is de viering van ons 75-jarig jubileum bij Fort Wierickerschans. Dit was een onvergetelijke happening met cliënten en personeel.

Meer informatie

Michiel Polman is naast allround MKB-adviseur een van de directeuren van ons bedrijf. Wilt u een afspraak met hem maken op onze locatie in Roelofarendsveen? U kunt hem bereiken via + 31 71 3315200 of info@stolpkab.nl.

Producten & Diensten