Erwin Toet

Partner

''Stolp+KAB is een open organisatie waarbij iedereen zich op het gemak voelt en op zijn of haar waarde wordt ingezet.''

Ik ben trots op...

Ik ben trots op het feit dat ik twee cliënten binnen onze klantenkring aan elkaar heb weten te koppelen waardoor een bedrijfsoverdracht is gerealiseerd. De overdracht is voor beide partijen naar volledige tevredenheid verlopen. Een mooi project!

Mijn expertise

Vanzelfsprekend heb ik verstand van de cijfers achter de jaarrekening. Mijn interesse en expertise ligt op het gebied van het waarderen van ondernemingen. Dit is een lastige maar leerzame materie, zeker in het MKB.

Luisterend oor

Collega’s mogen mij altijd storen. Ik bied graag een luisterend oor of geef advies op welk gebied dan ook.

De leukste ervaring?

Na een geslaagd feest van het tien-jarig bestaan van een cliënt konden mijn collega en ik geen vervoer vinden naar het centraal station van Amsterdam. Een politieauto reed langs en ik vroeg of hij wist waar wij een tram, bus of taxi konden vinden naar het station. Dat was niet nodig, want we mochten instappen en werden keurig door de politie gebracht.

Meer informatie

Erwin Toet is werkzaam op de afdeling Samenstel en een van de vennoten van ons bedrijf. Wilt u een afspraak met hem maken op onze locatie in Voorburg? U kunt hem bereiken via +31 70 3209355 of info@stolpkab.nl.

Producten & Diensten