Waaijerbouw

Uw project in de juiste handen

De uitdaging

Toen Bart Waayer twaalf was nam zijn vader het bedrijf Waaijerbouw over. Stolp+KAB verzorgde destijds al de boekhouding en jaarcijfers. Bart vertelt: "Het is fijn dat er altijd een vast en vertrouwd gezicht is." De periodieke cijfers zijn voor Waaijerbouw een instrument om op te sturen. Het voorhanden hebben van accurate cijfers geeft inzicht en rust. Daarnaast werkt de volledig gedigitaliseerde administratie heel fijn.

Onze aanpak

Stolp+KAB verzorgt al tientallen jaren de boekhouding en jaarcijfers voor Waaijerbouw. Vanaf het begin is directeur Erwin Toet al betrokken bij de samenwerking. Al die tijd is hij het eerste aanspreekpunt voor hen, waardoor hij het bedrijf door en door kent. Samen met collega Steven Huurman werken zij ieder jaar op locatie aan het jaarverslag. Bart: "Dit is ook een van de pluspunten en waarom wij al jaren klant zijn en blijven bij Stolp+KAB."

Het resultaat

De dagelijkste administratie verzorgt het administratieteam van Waaijerbouw zelf. Dit doen zij geheel digitaal in Exact Globe. Door de koppeling met Stolp+KAB hebben alle adviseurs die betrokken zijn bij Waaijerbouw toegang tot hun administatie. Hierdoor is het mogelijk om snel vragen te beantwoorden, maar ook cijfers en adviezen aan te leveren. Bart: "Dit werkt heel prettig. We zijn er altijd zeker van dat de administratieve zaken geregeld zijn."

"We hebben al sinds het begin van de samenwerking een vast aanspreekpunt wat zorgt voor een vertrouwde samenwerking. "

~ Bart Waayer

Sinds 1958 bouwt Waaijerbouw als aannemer en projectontwikkelaar aan de dromen van mensen. Welke rol zij ook aannemen, ze staan de gehele weg aan uw zijde. Vanaf de ontwikkeling van het bouwplan tot de nazorg na oplevering. Eigenaar Bart Waayer vertelt: “Wij denken echt mee en zijn betrokken met de klant. In een zo vroeg mogelijk stadium verbinden wij alle partijen om zo de kwaliteit te garanderen voor de juiste prijs.” Bekijk voor meer informatie: www.waaijerbouw.nl

Producten & Diensten