Meubelmakerij De Stoof

Met liefde gemaakt

De uitdaging

De Stoof Meubelmakerij werd in 1982 opgericht door Frans en Mieke Tielemans. Het bedrijf in Leidschendam levert maatwerk meubels van topkwaliteit. Wat hen uniek maakt? Eigenaresse Mieke Tielemans vertelt met gepaste trots: ''Bij ons laat je gewoon maken wat je mooi vindt! Doordat wij een fabriek én een showroom hebben kunnen we laten zien wat we maken, welke materialen we gebruiken, en hoe we het maken. We luisteren, adviseren, tekenen en denken mee. Samen iets moois maken en zien dat onze klanten er blij van worden, dat is onze kwaliteit.''

Onze aanpak

Eén van Mieke's eerste baantjes was als administratief medewerkster bij Stolp+KAB. Het was dan ook vanzelfsprekend dat zij bij het opstarten van hun onderneming contact met ons opnamen. Wij helpen De Stoof met het opstellen van de jaarrekening en bij diverse fiscale vragen. Mieke: ''Als je bedrijf groeit van eenmanszaak naar bv heb je advies nodig. Ook zijn er de afgelopen jaren veel wetten en regels bijgekomen. Het is dan een prettige gedachte om te weten dat hulp en kennis altijd dichtbij is. Erwin Toet is al jaren onze adviseur en het persoonlijke contact ervaren wij als bijzonder prettig.”

Het resultaat

In de loop van de komende jaren willen Mieke en Frans de meubelmakerij overdragen aan hun zoon Wouter. ''Bij een bedrijfsoverdracht ('The Next Step') komt ontzettend veel kijken, het is daarom extra prettig om een vertrouwde partner te hebben die ons op alle vlakken kan begeleiden. Wouter is al jaren werkzaam op alle fronten van het bedrijf en wij zijn er van overtuigd dat hij een prima opvolger is. De naamsbekendheid van De Stoof staat als een huis en met een toenemende vraag naar duurzame producten kijken we dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst.”

"Stolp en Stoof, het scheelt twee letters, maar we werken en denken hetzelfdeā€¦ Kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen."

~ Mieke Tielemans

De Stoof Meubelmakerij bevindt zich op een prachtige locatie in Leidschendam. Bij De Stoof kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor maatwerk meubelen en deskundig advies. De dagelijkse leiding is in handen van Frans, Mieke en Wouter Tielemans. Het team van De Stoof bestaat uit 8 meubelmakers en 2 verkoopadviseurs en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Bekijk voor meer informatie: www.destoof.nl.

Producten & Diensten