EWF

Specialist in transporten van en naar Oost-Europa

De uitdaging

Jan Maas is al achttien jaar directeur / eigenaar van EWF. Het logistieke bedrijf is gevestigd in de Rotterdamse haven en verzorgt transporten via verschillende kanalen en alles wat daarbij komt kijken. Jan Maas: "Op ons kantoor werken alleen ervaren expediteurs. Voor alle andere diensten werken wij samen met externe bedrijven. Voor de administratieve diensten hebben we de hulp van Stolp+KAB ingeschakeld." Daarnaast heeft Jan de wens om zoveel mogelijk papierloos te werken. 

Onze aanpak

Sinds twee jaar werken EWF en Stolp+KAB samen. Wij verzorgen wekelijks de (salaris)administratie voor EWF en stellen de jaarrekening samen. Daarnaast doen we aangiftes vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting. Voor deze administratie gebruiken wij Exact Online. Jan: "Dit werkt ideaal! Ik scan een factuur in en Stolp+KAB verwerkt dit direct vanuit de digitale brievenbus van Exact Online." Sinds kort bieden wij ook hulp bij hr-gerelateerde zaken, zoals personeelswerving.

Het resultaat

De samenwerking verloopt goed en vlekkeloos. Jan: "Ik vind het prettig alle administratieve zaken onder één dak geregeld te hebben. Stolp+KAB schakelt snel en geeft passend en tijdig antwoord op eventuele vragen." Door de korte lijntjes heeft Jan bij vragen direct contact met de betreffende afdeling. Hierdoor worden vragen snel beantwoord. Bij overkoepelende vraagstukken brengen wij onze verschillende afdelingen samen om tot de beste oplossing te komen. 

"Stolp+KAB schakelt snel en ik vind het prettig alle administratieve zaken onder één dak geregeld te hebben."

~ Jan Maas

EWF is een logistiek bedrijf wat gevestigd is in de Rotterdamse haven. Ze verzorgen transporten via verschillende kanalen en alles wat daarbij komt kijken. Het vervoer zelf, maar ook de documenten en bijvoorbeeld het verpakken. EWF verzorgt transporten wereldwijd maar zijn vooral gespecialiseerd in transporten van en naar Rusland waar zij al actief zijn sinds 1991. Zo hebben zij ook een kantoor in Moskou. Hun kennis en ervaring hierin maakt dat zij echt verschil kunnen maken voor de klant en een antwoord zijn op alle vraagstukken.

Bekijk de website: https://www.eastwestforwarding.com/

Producten & Diensten