Discare

Volledige ontzorging op het gebied van werkend en verzuimend personeel

De uitdaging

In 2009 kreeg Victor Van der Valk de vraag of hij voor een aantal bouwbedrijven iets kon betekenen op HRM-gebied. Hij begon zijn eigen bedrijf, Discare, en biedt een totaalpakket betreft arbodienstverlening en HRM-beleid. Een unieke combinatie! Hij wilde graag een accountantskantoor dat aan zijn wensen voldeed en vooral digitaal de administratie kon verwerken. Na een ontmoeting met directielid Michaël tijdens een Golf-dag in 2018 is onze samenwerking ontstaan.

Onze aanpak

Stolp+KAB verzorgt wekelijks de administratie voor Discare. Het team van Discare, wat sinds de oprichting in 2009 uitgebreid is met vier man in dienst en acht zzp'ers, stuurt zijn facturen naar de digitalte brievenbus van Exact Online, in een digitale omgeving. Vanuit deze omgeving verwerkt Stolp+KAB de facturen. Deze vorm van digitale administratie is precies waar Victor naar op zoek was. Daarnaast organiseren wij de salarisadministratie.

Het resultaat

Victor heeft een vast contactpersoon bij Stolp+KAB, assistent accountant Lisette. Met Lisette verloopt het 'dagelijks' contact en hij kan haar altijd benaderen voor lopende zaken. Daarnaast heeft Victor één á twee keer per jaar contact met directielid Erwin om te sparren over diverse vraagstukken, bijvoorbeeld over dividenden. Ook bespreken zij samen de jaarcijfers. Dit heeft als resultaat dat Victor ons altijd weet te vinden als er vragen of opmerkingen zijn.

"Doordat Stolp+KAB een vast contactpersoon heeft aangesteld, kan ik altijd terecht met mijn vragen of andere lopende zaken."

~ Victor Van der Valk

Discare biedt een totaalpakket betreft arbodiensverlening en HRM-beleid. Het begon allemaal in 2009, toen Victor de vraag kreeg of hij voor een aantal bouwbedrijven iets kon betekenen op HRM-gebied. Hij kwam er toen achter dat er eigenlijk in heel Nederland geen totaalpakket was voor zowel ondersteuning bij (ziekte)verzuim als bij zaken betreft ‘actieve’ werknemers. Dit unieke concept ontzorgt de mkb’er zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. Deze combinatie van diensten is een uitkomst voor veel ondernemers. Mede door het fijne klantcontact wat Victor en zijn team met hun klanten onderhoudt, zorgt dit ervoor dat het goed gaat bij Discare. Het team bestaat uit vier zzp’ers en je kunt wel stellen dat zij een echte ‘familie’ van collega’s vormen.

Producten & Diensten