Carmen Lease

De leasemaatschappij waar zorgeloos autorijden voorop staat.

De uitdaging

Begin 2017 heeft Niham Groep een eigen leasetak opgericht. Met drie fulltime krachten en een snel groeiend wagenpark nieuwe, gebruikte én geïmporteerde auto's vult Carmen Lease elk mobiliteitsvraagstuk moeiteloos in. Directeur Marc van Snippenburg vertelt: "Wat ons uniek maakt? We geven persoonlijke aandacht aan de klant en zijn of haar wensen. Met een omvangrijk wagenpark, vele leasevormen en korte lijnen bieden we net dat beetje extra." Nadat Niham zich vestigde in Den Haag kwamen zij rond 2010 in contact met Stolp+KAB.

Onze aanpak

Ook Carmen Lease sloot zich, als onderdeel van de holding, aan bij ons. Omdat dit het eerste 'levensjaar' van het bedrijf betreft, zijn we gestart met het verzorgen van de complete financiële administratie. "Daarnaast biedt Stolp+KAB ons een platform om onze dienstverlening meer naamsbekendheid te geven. We werken immers in dezelfde regio en zien beiden veel toegevoegde waarde in een partnership. Een win-win situatie dus. U gaat onze namen dan ook regelmatig in combinatie tegenkomen de komende jaren."

Het resultaat

De samenwerking is nog pril, maar de financiële en fiscale adviezen die we geven zijn direct waardevol gebleken voor deze klant. "De automotive branche is volop in beweging en tegelijkertijd willen we zo snel mogelijk groeien met het wagenpark. Stolp+KAB is een hele leuke club om mee te werken; ze denken mee met onze business en acteren daar ook daadwerkelijk op. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we met elkaar tijdig kunnen inspringen op relevante online, fiscale en technische ontwikkelingen."

"Wij voelen ons thuis bij Stolp+KAB, omdat zij als een waardevolle partner meedenken in de groei van Carmen Lease."

~ Marc van Snippenburg

Bij Carmen Lease in Den Haag staat de optimale mobiliteit van de klant en haar werknemers dagelijks centraal. Met toegang tot een ruim wagenpark springen zij flexibel in op elke uitdaging. Er zijn uiteenlopende leasevormen; van private lease tot short lease. Ook zijn er veel extra's mogelijk zoals een haal- en brengservice, proefrit aan huis en ruime openingstijden. Meer informatie: www.carmenlease.com

Producten & Diensten