Camping en Caravanhandel De Zanderij

Een gastvrije gezinscamping middenin de Veluwse bossen.

De uitdaging

De camping en caravanhandel van Ab Roos en Petra van Hunen bevindt zich in het bosrijke Voorthuizen. In 1964 startten de ouders van Ab het gastvrije recreatiecentrum, in 1977 kwam hij als firmant in de zaak. Van april tot en met oktober vindt u hier jonge gezinnen én ouderen. Ab: "Mijn vader zocht in de jaren '50 een accountant buiten de eigen woonplaats. Hij liep Henk Chardon tegen het lijf, een zeer charismatische man. Zijn bedrijf ging jaren later op in Stolp+KAB en wij verhuisden met hem mee. Inmiddels zijn we waarschijnlijk een van de oudste klanten."

Onze aanpak

Stolp+KAB ondersteunt De Zanderij bij de boekhouding, belastingaangiften en de loonadministratie. Ook met de huidige adviseur John Kret zijn de contacten erg goed. Petra vertelt: "Mijn toenmalige schoonvader keek altijd vooruit. Als hij een stuk grond wilde kopen of een investering wilde doen, zocht hij eerst contact met jullie. Dat doen wij nu ook. We hebben veelvuldig telefonisch contact en elk halfjaar komt John langs om samen terug en vooral vooruit te kijken. Hij is een betrokken adviseur, geeft oprecht advies en staat middenin de wereld."

Het resultaat

De klant betrekt ons regelmatig bij financiële, fiscale en juridische besluiten. In de afgelopen jaren betroffen dat een aantal grote investeringen en adviseerden wij De Zanderij tijdens een arbeidsrechtszaak. Voor de komende jaren wensen Ab en Petra door te gaan in goede gezondheid. Zij namen een enthousiaste manager in dienst en blijven zich graag vernieuwen. Petra: "In 2017 zijn er safaritenten, extra verhuuraccommodaties en een zandstrandje bij gekomen. Dit vinden niet alleen onze gasten, maar ook wij erg leuk. En dat is minstens zo belangrijk!"

"Met de medewerkers van Stolp+KAB kun je alles bespreken. Eén telefoontje en ik ben gerustgesteld. Dat geeft vertrouwen!"

~ Petra van Hunen

Camping De Zanderij is gelegen in het Gelderse Voorthuizen. Met zes vaste medewerkers runnen Ab Roos en Petra van Hunen het moderne recreatiecentrum en de bijbehorende caravanhandel. Sinds enkele jaren is er tevens een populaire minicamping waar u met wat minder faciliteiten van de natuur en de rust kunt genieten. Meer informatie: www.zanderij.nl en www.zevenbosch.nl

Producten & Diensten