Bourgonje

Dé specialist in verhuur en vaste installatie van evenemententechniek.

De uitdaging

Fred Bourgonje startte in 1982 als zzp'er omdat hij een behoefte zag ontstaan in de markt. Via een bankrelatie raakte hij in gesprek met Stolp+KAB, ervaarde een klik en zo ontstond een langdurige relatie. Dit is inmiddels twintig jaar geleden. Fred vertelt: "Dit partnership bevalt mij nog steeds uitstekend. Stolp+KAB is een accountant met zowel fiscalisten als andere professionals in dienst. Een one-stop-shop waardoor de continuïteit van mijn bedrijf is gewaarborgd." Inmiddels is de organisatie uitgegroeid van eenmanszaak naar BV, daar hebben wij een adviserende rol in gehad. Maar er is meer...

Onze aanpak

Stolp+KAB ondersteunt en adviseert Bourgonje bij fiscale vraagstukken en de loonadministratie. Recent heeft het bedrijf een onroerendgoedtransactie achter de rug met de bijkomende financieringsvraagstukken. Sindskort maakt Fred ook gebruik van onze P&O-diensten en kennis van personeelsrecht wanneer nodig. Hij is onder de indruk van onze aanpak en geholpen bij het klankborden op financieel vlak. Ondernemen is immers onze gemeenschappelijke deler. Fred: "Jullie snappen wat ondernemers bezighoudt, geven mij een zetje of zorgen dat juist dat ik wat behoudender ben als de situatie daarom vraagt".

Het resultaat

Fred zit inmiddels bijna 35 jaar in het vak, het bedrijf groeit en breidt zich uit. Natuurlijk zit het ook wel eens tegen. Dat je in tijden van tegenspoed een accountantskantoor naast je hebt staan dat je helpt om de juiste beslissingen te nemen ervaart hij als zeer prettig. De komende jaren zal Bourgonje zich verder ontwikkelen, daar horen vanzelfsprekend vragen ten aanzien van financiën en huisvesting bij. Hierbij zal het bedrijf zeker de hulp van Stolp+KAB inschakelen. Een stabiele organisatie met meerdere vennoten geeft Fred rust en dankzij de lange relatie begrijpen wij het vak en kunnen we hem optimaal adviseren. 

"Mijn accountant heeft financiële, fiscale kennis én ondernemersgeest. En als ondernemer spar je graag met gelijkgestemden."

~ Fred Bourgonje

Bourgonje levert faciliteiten voor de evenementen-, televisie- en congresindustrie in de ruimste zin van het woord en in binnen- en buitenland. Zij begeven zich tussen de Golden Earring en wereldwijde overheidsinstellingen en verhuren alles op het gebied van beeld, geluid, licht en betrokken professionals. Naast deze zeer unieke dienstverlening verkopen ze ook materialen: complete boardrooms, regiekamers of de techniek in vergaderzalen van hotels. Bourgonje ontlast en ontzorgt haar klanten compleet! Meer informatie: www.bourgonje.nl

Producten & Diensten