Dierenopvangcentra

Stolp+KAB heeft een sterke affiniteit met maatschappelijke organisaties, dit gaat ook op voor dierenopvangcentra. Als dierenasiel ontleent u het bestaan aan overheidssubsidies en giften en kent u hoogstwaarschijnlijk flinke financiële uitdagingen. Wij ondersteunen u van harte om hierin duidelijkheid te scheppen.

Dierenregistratie

Naast reguliere werkzaamheden als het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van de administratie en fiscale aangiften kunnen wij ook het dierenregistratiesysteem opzetten. Wij zoeken contact met de softwareleverancier, koppelen het systeem aan uw administratie en zorgen ervoor dat u voortaan volledig digitaal werkt. Ook helpt een van de Stolp+KAB-experts bij het opstellen van een begroting om mogelijke besparingen in kaart te brengen. U kunt uw geld immers maar één keer uitgeven.

Houd meer tijd over voor de dieren

Door onze ervaringen in de opvang van honden en katten hebben wij uitgebreide branchekennis en is zelfs een branchevergelijking mogelijk. Wij helpen u om de administratie in te richten en te digitaliseren. Zo houdt u meer controle over uw financiën en belangrijker: meer tijd over voor de dieren.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze ervaringen bij dierenopvangcentra? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via info@stolpkab.nl of bel +31 71 3315200 (Roelofarendsveen), +31 70 3209355 (Voorburg). Een van onze ervaringsdeskundigen gaat graag met u in gesprek.

Producten & Diensten

Onze mensen