Personeelsbeleid

De wet- en regelgeving ten aanzien van personeelsbeleid en correcte loonverwerking verandert continu en is daarmee complex. Onze experts adviseren u onder andere op het gebied van arbeidsrecht, cao’s, pensioenvraagstukken en personeelsbeleid. Bij Stolp+KAB verzorgen wij al jaren de salarisadministratie van vele bedrijven en we zijn dan ook up-to-date als het gaat om geldende sociale, fiscale én branchespecifieke regels. 

Maak kennis met ons loonteam

In onderstaande animatievideo maakt onze loonafdeling haar filmdebuut! In de video leggen we u kort uit wat ons loonteam voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van advisering en verwerking van personeels- en salarisadministratie. Collega's Bianca, Eva, Joop, Guido, Linda en Patrick adviseren en ontzorgen u graag. Veel kijkplezier! 

Human resources

Bij het in dienst hebben of nemen van personeel komt veel kijken. Dat weten we bij Stolp+KAB uit ervaring en we geven u graag duurzame adviezen omtrent:

  • instroom, beoordeling, doorstroom en uitstroom;
  • contracten en functieprofielen;
  • arbeidsvoorwaarden en aanvullende beloningsvormen;
  • huishoudelijke of andere reglementen;
  • het cafetariasysteem;
  • de opzet of ondersteuning van uw HRM-afdeling.

Bedrijfsanalyse

We starten met een grondige bedrijfsanalyse en brengen vervolgens een advies uit op basis van uw behoeften, verbeterpunten en doelstellingen. Met behulp van een servicecontract van minimaal één jaar zorgen we samen dat het personeelsbeleid ook écht wordt geïmplementeerd. 

Meer informatie

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van personeelsbeleid? Bij Stolp+KAB adviseurs en accountants zit u goed. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via info@stolpkab.nl of bel +31 71 3315200 (Roelofarendsveen), +31 70 3209355 (Voorburg).

Producten & Diensten