Salarisadministratie

Het verzorgen van salarisadministraties is een van onze kwaliteiten. Bij Stolp+KAB hebben we een team van ervaren loonexperts dat u uitstekend maatwerk levert. Er zijn bij ons drie opties voor de verwerking van uw loonadministratie. We zetten ze voor u op een rij.

Uitbesteden salarisadministratie

U kunt de loonadministratie volledig aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor een tijdige, correcte salarisberekening door toepassing van brancheregelingen, actuele wetten en regels. We maken het u indien gewenst zelfs nog gemakkelijker door het aanmaken van een betalingsbestand en het versturen van loonstroken.

Mutaties invoeren

Óf wij verzorgen voorgenoemde werkzaamheden, maar u voert zelf de variabele mutaties periodiek in. Denk aan overuren, (onbelaste) vergoedingen, variabele reiskosten etcetera. 

Online salarisadministratie

Wilt u de loonverwerking zoveel mogelijk zelf uitvoeren wanneer het u uitkomt? Met Nmbrs meld u werknemers zelf af of aan, maakt u proforma loonberekeningen en voert u vaste en variabele mutaties door. Na uw invoer en controle halen wij de mutaties op en verwerken deze. Ook checken en versturen wij de loonstroken. 

Bij Stolp+KAB doen we méér

  • Voor helder inzicht in de kosten van een nieuwe werknemer, maken wij met plezier een proforma loonberekening.
  • Wij nemen u het geregel rondom zieke en zwangere werknemers graag uit handen.
  • We zijn ook thuis in het centraliseren en digitaliseren van uw personeelsdossiers.

Meer informatie

Wilt u een duurzaam advies over uw salarisadministratie of heeft u vragen met betrekking tot personeelsbeleid? Maak een vrijblijvende afspraak op een van onze vestigingen in Roelofarendsveen (+31 71 3315200) of Voorburg (+31 70 3209355). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Producten & Diensten