Controleleider RA - Voorburg

Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voel jij je thuis in een onderneming met een hoog kwaliteitsniveau en waar je je kennis en vaardigheden kan ontwikkelen en benutten? Een organisatie die je dus opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden biedt? Een organisatie waar je mogelijkheden kan aanpakken en bij je functie behorende verantwoordelijkheden krijgt? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet! Een Controleleider RA voor 40 uur per week.

Over Audit To Be

Audit to Be is de accountant van de toekomst met een vleugje lef. Wij werken samen, zijn oplossingsgericht en hebben een rechte rug met focus op kwaliteit. Wij streven voortdurend naar een efficiënte controleaanpak. Dit realiseren wij door diepgaande kennis te krijgen over onze klanten en hun processen. En de inzet van vooruitstrevende controle technieken. Bovenal vinden wij persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten belangrijk.

Audit To Be is de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants in Voorburg. In onze praktijk staan wij dicht bij de ondernemer en garant voor hoge kwaliteit. We beschikken uiteraard over een AFM-vergunning en zijn lid van het internationaal accountancynetwerk Russel Bedford International. De cultuur bij Audit To Be is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook weer terug aan ons team gemotiveerde en enthousiaste collega’s!

Je belangrijkste verantwoordelijkheden

Als controleleider ben je medeverantwoordelijk voor de operationele aansturing van onze controle opdrachten. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de succesvolle afronding van de opdracht. Als onderdeel  van het team zorg je voor de planning, coördinatie en review van de controle.

Daarnaast ben je een inspirerende en enthousiasmerende mentor/coach voor je collega’s in het controleteam. Je werkt voor diverse klanten in verschillende branches in het (internationale) MKB. Je hebt de leiding over controle opdrachten (uitvoering, evaluatie en rapportage).

Functie-eisen

  • Je bent studerend voor of hebt je studie tot registeraccountant inmiddels volledig afgerond;
  • Je hebt tenminste 5 jaar relevante werk ervaring in de (internationale) audit praktijk;
  • Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkelt en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je bent nauwkeurig, vakkundig, stressbestendig en je hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
  • Je signaleert kansen en behoeften bij de klant;
  • Je voelt je prettig binnen een dynamische organisatie;
  • Je bent tenslotte ambitieus, stressbestendig, intelligent, energiek en je hebt leiderschapskwaliteiten.

Wat heeft Audit To Be jou te bieden?

Bij Audit To Be zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten. We denken dat jij de beste ideeën hebt over jouw eigen ontwikkeling en vinden het leuk om die ontwikkeling zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee te stimuleren. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met persoonlijke opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden. Dus, een uitdagende baan met vele mogelijkheden om te leren en door te groeien. Daarnaast een zelfstandige plek in een enthousiast team van accountants in een zeer uitdagend vakgebied binnen een innovatief bedrijf met uitdagende projecten.

Spreekt het je aan?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar onze HR-adviseur, Saskia van der Meer.

Producten & Diensten

Onze mensen