Beginnend assistent accountant - Voorburg

Als jong professional ben jij misschien toe aan een volgende stap in je carrière. Bij Stolp+KAB adviseurs en accountants zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten.

Voel jij je thuis in een onderneming met een hoog kwaliteitsniveau en waar je je kennis en vaardigheden kan ontwikkelen onder goede deskundige begeleiding? Een organisatie die je dus opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden biedt. Een organisatie waar je mogelijkheden kan aanpakken en al snel de bij je functie behorende verantwoordelijkheden krijgt? Een accountantskantoor met een zeer divers klantenpakket, alles tussen de bandbreedte klein tot groot en nationaal en internationaal? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet! Een beginnend assistent accountant voor minimaal 24 uur per week.

Over Stolp+KAB adviseurs en accountants

Stolp+KAB adviseurs en accountants is een accountantsorganisatie met de ambitie om dicht bij onze klanten te blijven. Wij bieden op een professionele en prettige wijze hoogwaardige full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal en juridisch advies en HR-advies. Wij zoeken ondernemende mensen die graag met ons mee denken en groeien. Stolp+KAB is sterk regionaal gericht en betrokken bij onze klanten. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook terug in onze gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden:

Het uitvoeren van administraties en het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen.

Functie-eisen

  • ervaring als beginnend assistent accountant;
  • verantwoordelijkheid nemen voor het verrichte werk;
  • basiskennis van boekhouden;
  • het volgen van een financiële opleiding is een pre;
  • sterke klantgerichte- en communicatieve vaardigheden.

Het aanbod van Stolp+KAB

Bij Stolp+KAB zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten. We denken dat jij de beste ideeën hebt over jouw eigen ontwikkeling en vinden het leuk om die ontwikkeling zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee te stimuleren. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met persoonlijke opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden. Dus, een uitdagende baan met vele mogelijkheden om te leren en groeimogelijkheden. Daarnaast een zelfstandige plek in een enthousiast team van accountants in een zeer uitdagend vakgebied binnen een innovatief bedrijf met uitdagende projecten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar onze HR-adviseur, Saskia van der Meer: s.vandermeer@stolpkab.nl.

Producten & Diensten

Onze mensen