Beginnend assistent accountant / administratief medewerker - Roelofarendsveen

Bloemenhandelaar, architect, internationaal transportbedrijf of zzp’er in de bouw: als beginnend assistent accountant zit je met klanten uit allerlei branches om de tafel. En: geen dag is hetzelfde. Voor Stolp+KAB is dat belangrijk: een persoonlijke aanpak naar de klanten toe én variatie in je werk.

Op ons mooie kantoor midden in de Randstad, met een gezellige dorpse sfeer, zijn wij op zoek naar een beginnend assistent accountant. De perfecte startersfunctie voor als je bijna klaar bent met school of op zoek bent naar een leuke(re) baan.

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt de administratie van verschillende bedrijven en stelt eenvoudige jaarrekeningen samen;
  • Hiermee leg je de basis om je verder te ontwikkelen binnen de accountancy. Je hebt bij ons veel kansen om te groeien en daar willen we je ook graag bij helpen.

Functie-eisen:

  • Minimaal mbo/hbo denk- en werkniveau;
  • Minimaal opleiding MBA, MBO-BA, eventueel bezig met SPD of startend HBO-BE/ accountancy.

Een perfecte startersfunctie dus voor een jonge professional! Heb jij je eigen ideeën over hoe je je wilt ontwikkelen? Bij Stolp+KAB zijn we benieuwd naar jouw kwaliteiten en horen we je ideeën graag. Je bent van harte welkom op ons kantoor.

Wat bieden wij?

  • Een leuke en gevarieerde baan (voor minimaal 32 uur per week);
  • Een goed salaris en aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • Een plezierige, laagdrempelige werksfeer in een mooi kantoor in Roelofarendsveen;
  • Een plek in een enthousiast team met fijne collega’s;
  • Prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

Nee, het is geen loze kreet: bij Stolp+KAB adviseurs en accountants blijven we écht dicht bij onze klanten. Dat betekent: veel persoonlijk contact (niet alleen telefonisch) en weten wat het bedrijf in kwestie inhoudt en waar het voor staat. Alleen zo kunnen en willen wij de beste resultaten boeken. En dat doen we niet alléén op het gebied van accountancy en administratie. Ook geven we fiscaal, juridisch en HR-advies.

Stolp+KAB is sterk gericht op de regio. Onze klanten waarderen ons om onze bedrijfscultuur: professioneel, betrokken, gemotiveerd en enthousiast, open, gedreven en slagvaardig. Ook blinken we uit in creativiteit en durf. We volgen de innovaties, digitalisering en ontwikkelingen in onze beroepsgroep dan ook op de voet.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Lydia de Rijk: +31 71 3315200. Wil je reageren op deze vacature, stuur dan een e-mail: l.derijk@stolpkab.nl.