Stolp+KAB neemt deel aan diverse bedrijfsevenementen

26-11-2018

In de maand november heeft Stolp+KAB diverse evenementen voor scholieren, studenten en aanstormend talent bijgewoond. Een mooi moment om ons bedrijf én de beroepen in de kijker te zetten. 

Open dag en bedrijvenmarkt Universiteit Nyenrode

Zaterdag 3 november hebben collega's Saskia en Annemiek namens Audit To Be deelgenomen aan de open dag en bedrijvenmarkt van Universiteit Nyenrode te Breukelen. Studenten en aanstormend talent konden kennis maken met diverse toekomstige werkgevers, die zich ieder op een eigen manier presenteerde. Audit To Be maakte onderdeel uit van een stand met een ander kantoor uit het Oosten van het land. Diverse gesprekken met mogelijke kandidaten zijn gevoerd, veelal bijgestaan door ouders of vrienden.

Open Bedrijvendag Kaag en Braassem

Maandag 12 november vond de eerste Open Bedrijvendag in Kaag en Braassem plaats. Honderden kinderen in de leeftijd van 10 tot 17 jaar bezochten bedrijven in de regio voor een rondleiding, workshop of presentatie. Zo'n 150 scholieren kwamen langs bij het kantoor in Roelofarendsveen voor een kijkje achter de schermen en een presentatie van een viertal medewerkers over het beroep dat zij uitoefenen. Bekijk voor meer informatie: www.openbedrijvendagkaagenbraassem.nl.

Altijd op zoek naar nieuw talent

Binnen Stolp+KAB en Audit To Be zijn we altijd op zoek naar (aanstormend) talent. Ben of ken jij onze nieuwe collega? We gaan graag het gesprek met je aan. Neem voor meer informatie of een open sollicitatie contact op met Saskia van der Meer via s.vandermeer@stolpkab.nl (locatie Voorburg) of Lydia de Rijk via l.derijk@stolpkab.nl (locatie Roelofarendsveen).                                                                                                                                                            

 

Bedrijvenmarkt Universiteit Nyenrode                         Open Bedrijvendag Kaag en Braassem         

Producten & Diensten

Onze mensen