Officemanager Simone stelt zich voor

22-06-2022

Sinds januari 2022 is Simone Vlasveld werkzaam als officemanager bij Stolp+KAB. In deze blog maak je kennis met Simone en vertelt ze meer over haar eerste indruk en de sfeer binnen ons bedrijf. 

Simone in haar vrije tijd

"Ik ben dus Simone, getrouwd en moeder van twee kids. In mijn vrije tijd speel ik voetbal bij een 30+-team, ga ik graag uiteten en zoek ik het liefst familie en vrienden op om iets gezelligs te ondernemen. In de zomer bezoek ik ook graag een leuk festival en je kunt mij 's nachts wakker maken voor macadamianootjes. Met een glas rode wijn, daar ben ik gek op!"

Eerste indruk bij Stolp+KAB

"Mijn vriendin Didi is eigenaar van een werving- en selectiebureau. Ze wist dat ik openstond voor een nieuwe uitdaging en ze was al een tijdje in contact met mijn voorganger Lydia. Lydia is inmiddels met pensioen en ik ben haar opvolger geworden. Het ontvangst bij Stolp+KAB was heel fijn en de maandelijkse vrijdagmiddagborrel is altijd erg gezellig!"

"Ik zou mijn eerste indruk van Stolp+KAB omschrijven als een professioneel bedrijf waarbij de medewerker centraal staat."

Persoonlijke groei en ontwikkeling

"Ik vind het superleuk om activiteiten te organiseren, zowel zakelijk als privé. Ik heb me dan ook aangemeld bij de activiteitencommissie van het bedrijf en heb al geholpen met het eerste uitje! We gingen met de collega's van vestiging Roelofarendsveen op elektrische scooters door de duinen en sloten af met een gezellige barbecue."

"Ik wil mezelf ook meer ontwikkelen op het vakgebied HR, door middel van een leuke cursus of opleiding. Dit wordt vanuit de organisatie aangemoedigd en gefaciliteerd. De eerste training die gepland staat gaat over effectieve verzuimbegeleiding en reïntegratie. Daarnaast doe ik intern ervaring op door samen met collega en HR-manager Saskia projecten aan te gaan."

Hoe krijgen we je aan het lachen? 

"Daar is niet heel veel voor nodig. Ik ben altijd in voor een goede grap en zeker als het uit een onverwachte hoek komt."

Simone

Producten & Diensten

Onze mensen