Yvette

Beginnend assistent accountant

''Bij Stolp+KAB voelde ik mij al snel thuis, er is waardering voor je werk en iedere mening telt. Iedereen binnen de organisatie is bereid te helpen en vragen te beantwoorden.''

Werkzaamheden

Ik ben werkzaam op de afdeling Samenstel waar ik mij voornamelijk bezighoud met het inboeken van administraties, indienen van aangiftes Omzetbelasting en het opstellen van jaarrekeningen.

Grootste uitdaging

De komende jaren zou ik mij graag willen ontwikkelen tot een zelfstandige accountant. Het lijkt me fantastisch wanneer een klant met een voldaan gevoel en een grote glimlach de deur uitloopt.

Mijn expertise

Mijn expertises zijn het inboeken van (digitale) administraties voor het midden- en kleinbedrijf en het opstellen van eenvoudige jaarrekeningen.

Lunchen

Collega's mogen altijd bij me aankloppen voor een lunch buiten de deur. Voor vakinhoudelijke vragen of een gezellig kletspraatje zijn zij natuurlijk ook van harte welkom.

Meer informatie

Yvette is als beginnend assistent accountant werkzaam op de afdeling Samenstel in Voorburg. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer +31 70 3209355.

Producten & Diensten

Onze mensen