Tom Hoogenboom

Mede-eigenaar

"Informeel, deskundig en betrokken. Dat is Stolp+KAB. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop net als het persoonlijke gesprek. Het gaat immers niet om de cijfers maar om het verhaal erachter."

Ik ben trots op…

Dat we relaties zo lang aan ons kunnen binden en dat deze ook met ons meegroeien naar de toekomst. Wanneer je na bijna tachtig jaar nog steeds klanten hebt vanaf de beginperiode dan is dat heel bijzonder. Onze kracht? We geven mensen ook een kijkje in de eigen keuken. Er gaat overal wel eens iets mis en wanneer je openheid creërt, schept dat verbondenheid.

Mijn expertise

Mijn expertise ligt vooral bij de grotere familiebedrijven waar ik zowel financieel als fiscaal advies geef. Naar deze rol van trusted advisor ben ik in de afgelopen jaren op een natuurlijke manier toegegroeid.

Juridische kennis

Ik heb veel ervaring met juridische zaken, daarvoor mogen collega's mij altijd benaderen. En ondanks dat ik niet veel op kantoor aanwezig ben, sta ik natuurlijk open voor een sociaal praatje als dit wel het geval is.

De leukste ervaring?

Samen met collega's Lydia en Lourens zat ik in de organisatie van het 75-jarig jubileum. Klanten waren hier zeer lovend over en vonden de invulling van de dag erg verrassend. Hiermee hebben we een mooie indruk achtergelaten waar ik zelf ook met plezier aan terugdenk.

Meer informatie

Tom Hoogenboom is sinds 1986 werkzaam bij Stolp+KAB en mede-eigenaar van ons bedrijf. Wilt u een afspraak met hem maken op onze locatie in Roelofarendsveen? U kunt hem bereiken via + 31 71 3315200 of info@stolpkab.nl.

Producten & Diensten

Onze mensen