Steven

Senior assistent accountant Audit

''Stolp+KAB is een leuke, vlotte, frisse, meedenkende en vaktechnisch breed onderlegde organisatie.''

Ik ben trots op...

Ik ben het meest trots op de geslaagde samenwerking tussen de auditafdelingen van Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs, welke als basis heeft gediend voor de fusie van Stolp+KAB. Onze auditafdeling opereert nu onder de naam ‘Audit To Be’. 

Mijn expertise

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van controles en beoordelingen over verschillende bedrijfstakken met verschillende omvang. Op het moment ben ik voornamelijk actief in het MKB. In het verleden heb ik veel gewerkt met stichtingen en verenigingen en verrichte ik veel bijzondere controles. Ook heb ik veel ervaring met Engelse controles (audits) en beoordelingen (reviews) en ben ik wegwijs in het samenstellen van jaarrekeningen. 

Hobby's

Collegae mogen mij altijd storen voor allerhande vragen met betrekking tot de controle of beoordeling van de jaarrekening, automatiseringsvraagstukken gericht op de controle of beoordeling en Engelse ondersteuning gezien mijn achtergrond. Uiteraard mogen zij ook bij mij aankloppen om te praten over informele zaken, zoals: voetbal, muziekproductie, festivals, formule 1 en bijzondere vakantiebestemmingen. 

De leukste ervaring?

Mijn carrière bij Stolp+KAB kent twee hoogtepunten. Het eerste hoogtepunt was de dag dat ik mijn laatste examen heb gehaald voor de opleiding tot Registeraccountant. Daarnaast vond ik de dag dat we officieel zijn verhuisd naar de locatie in Voorburg een bijzonder moment.

Meer informatie

Steven is als senior assistent accountant Audit werkzaam op de afdeling Controle in Voorburg. U kunt hem bereiken via het algemene telefoonnummer +31 70 3209355.

Producten & Diensten

Onze mensen