Roberto

Beginnend assistent accountant

"De open en informele sfeer binnen Stolp+KAB viel mij als eerste op. Hoewel iedereen gebonden is aan een deadline, is er altijd wel tijd voor een leuk gesprek. Daarnaast waardeer ik de samenwerking én de inzet van alle collega's." 

Werkzaamheden

Als beginnend assistent accountant ben ik werkzaam bij onze controlepraktijk Audit To Be in Voorburg. Het verrichten van controlewerkzaamheden of het verzorgen van beoordelingen op locatie bij klanten vallen onder mijn belangrijkste taken.

Grootste uitdaging?

Ik zou mij graag willen ontwikkelen tot zelfstandig accountant binnen Stolp+KAB en daarnaast wil ik de titel van Registeraccountant (RA) behalen.

Mijn expertise

Het uitvoeren van controles in diverse bedrijfstakken en bij organisaties van verschillende omvang. Op dit moment ben ik voornamelijk actief in het MKB en daar ligt dan ook mijn specialiteit.

Je mag mij storen voor...

Collega's mogen mij altijd aanspreken voor werkgerelateerde vragen, maar natuurlijk ook voor een vaktechnische vraag of gezellig gesprek.

Meer informatie

Roberto is als beginnend assistent accountant werkzaam op de afdeling Controle in Voorburg. U kunt hem bereiken via het algemene telefoonnummer +31 70 3209355.