Mélanie

Accountant

''Stolp+KAB is een informele organisatie waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.''

Ik ben trots op...

Een tijdje terug heb ik een klant geholpen met het opstellen van een businessplan voor de start van een nieuwe onderneming. Het plan is gebruikt voor de financieringsaanvraag bij de bank, waarmee de klant zijn financiering ook daadwerkelijk heeft verkregen. Een mooie opdracht waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. 

Mijn expertise

Naast het samenstellen van de jaarrekening ben ik vooral een vraagbaak voor cliënten. Ik sta altijd voor ze klaar en begeleid hen bij de meest uiteenlopende vraagstukken.

Vraag maar raak

Collega’s mogen mij altijd storen voor vragen. De deur staat open! Ook ben ik in voor een gezellig praatje.

De leukste ervaring?

Elk jaar houden we een paaslunch met alle collega’s waarbij iedereen zelf iets bakt of maakt. Dit is elke keer weer heel gezellig. Daarnaast hebben we een behoorlijk aantal sportievelingen binnen Stolp+KAB. Met een aantal medewerkers hebben we de Bruggeloop in Rotterdam gelopen. In 2016 deden we gezamenlijk mee aan de Dam tot Damloop in Amsterdam. Het zijn evenementen waar ik steeds erg naar uitkijk. 

Meer informatie

Mélanie is als accountant werkzaam op de afdeling Samenstel in Voorburg. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer +31 70 3209355.

Producten & Diensten

Onze mensen