Marco van der Zwet

Mede-eigenaar

"Stolp+KAB is een open organisatie waar ik elke dag met plezier naartoe ga! Samenwerking staat altijd voorop: je doet het nooit alleen, maar met elkaar."

Ik ben trots op…

Dat we qua automatisering de afgelopen jaren een behoorlijke inhaalslag hebben gemaakt. Efficiency is een belangrijk speerpunt voor onze organisatie en onze klanten.

Mijn expertise

Als accountant hoor ik nu natuurlijk te zeggen dat ik een cijferman ben. Maar mijn kracht ligt echter in het klantencontact, het werken met mensen. De persoon achter de cijfers vind ik namelijk veel belangrijker.

Golfen in het groen

Voor een potje golf middenin de natuur mag je me zeker storen. Het is heerlijk om leuke gesprekken te hebben op de golfbaan en hier de rust te ervaren die je als mens af en toe nodig hebt.

De leukste ervaring?

Het weekendje weg naar Arnhem vond ik erg geslaagd. Je spreekt de collega's dan eens op een hele andere manier en zij jou. Dat is belangrijk voor de onderlinge band.

Meer informatie

Marco van der Zwet is naast eindverantwoordelijke voor de afdeling Samenstel en Automatisering mede-eigenaar van ons bedrijf. Wilt u een afspraak met hem maken op onze locatie in Voorburg? U kunt hem bereiken via +31 70 3209355 of info@stolpkab.nl.

Marco van der Zwet

Producten & Diensten

Onze mensen